Neprepoznatljiva!

Stara fotka miljenice Hrvata i pjevačice čije hitove pjeva regija otkrila kako je izgledala prije operacija!

Senidah Senidah Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Senidah - 1 Senidah - 2 Senidah - 3 Senidah - 5 Senidah - 6 Senidah - 7 Senidah - 8 Senidah Senidah Senidah +14 Senidah - 7 Galerija

Pjevačica Senidah danas izgleda puno drugačije nego ranije, a nova fotografija pjevačice prije operacija pomalo je iznenadila korisnike društvenih mreža.

Jedna od omiljenih pjevačica naše estradne scene danas, Senidah, nikada nije progovorila o estetskim operacijama kojima se vjerojatno podvrgnula, a na to su sada pomislili brojni korisnici društvenih mreža koji su vidjeli njezinu staru fotografiju.

Pogledaj i ovo Senidah ''Ljubav je ljubav'' Senidah dala odgovor na provokativno pitanje: ''Koga zanima jesam li spavala sa ženom? Znaš kako? Daj šta daš!''

Na Instagramu se brzo proširila Senidina fotografija na kojoj ne nalikuje na sebe, a uočljivo je da je pjevačica povećala usne i operirala nos.

Fotografiju možete pogledati na ovoj poveznici.

U lipnju ove godine Senidah se pohvalila svojom fotografijom koja je fotografirana prije 21 godinu, na kojoj pozira na plaži u kupaćem kostimu, a iako je mnoge začudilo koliko se otada promijenila, komplimentima nije bio kraja.

Ipak, čini se da se Senidah puno mijenjala kroz godine, a na kraju se odlučila i za nekoliko estetskih korekcija, koje su danas popularne među ženama diljem svijeta.

Popularnu Slovenku na Instagramu prati gotovo 400 tisuća ljudi, a fanove često časti svojim golišavim fotografijama, koje uvijek budu dočekane s velikim oduševljenjem.

Inače, Senidah se proslavila pjesmom ''Mišići'', a neke njezine pjesme poput ''Behute'', ''Crno srce'' i ''Slađana'' bile su tjednima među najslušanijim pjesmama u Hrvatskoj.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić - 4 Martina Tomčić - 3 +8 Martina Tomčić - 1 Celebrity Pogledajte fotografiju Martine Tomčić zbog koje su neki otišli korak dalje u komentiranju: ''Oprosti na psovki...''

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Krepela i Marin Miletić s njegovim kćerima - 1 Marin Miletić i Kristina Krepela Marin Miletić i Kristina Krepela Marin Miletić i Kristina Krepela +21 Kristina Krepela Celebrity Marin Miletić centrom Zagreba prošetao s Kristinom Krepelom i kćerima, očito je da su djevojke prezadovoljne tatinom odabranicom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene