Tvrdi da ništa nije radila

Prirodna ljepotica ili vrhunska lažljivica: Vidite li na starim fotkama ruske bombe dokaze operacija?

Irina Shayk (Foto: AFP) Irina Shayk (Foto: AFP) Afp 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk (Foto: AFP) Irina Shayk (Foto: AFP) Irina Shayk (Foto: AFP) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: AFP) Irina Shayk (Foto: AFP) Irina Shayk (Foto: AFP) Irina Shayk (Foto: AFP) Cristiano Ronaldo i Irina Shayk (Foto: AFP) Irina Shayk i Ronaldo (Foto: AFP) +3 Irina Shayk i Ronaldo (Foto: AFP) Galerija

Irina Shayk ima 33 godine, a u svijet modelinga ušla je slučajno i poprilično kasno – s 20!

Ona je bez sumnje jedna od najljepših žena svijeta.

Pogledaj i ovo Cristiano Ronaldo - 1 od pjevačica do nogometaša Ovo su najplaćenija lica na Instagramu: Od cifre koju dobiju za samo jednu objavu, zavrtjet će vam se u glavi!

33-godišnja maneneka Irina Shayk očarava ljepotom gdje god se pojavi, a svaka njezina fotografija na Instagramu izazove pravu histeriju njezinih obožavatelja koji ju obasipaju laskavim komplimentima.

Na šarm zanosne Ruskinje pali su brojni poznati i uspješni muškarci poput nogometaša Cristiana Ronalda te glumca i redatelja Bradleyja Coopera, s kojim ima dijete, no od samog početka njezine karijere kruže i glasine kako nije baš sve na njoj rezultat majke prirode.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

"Gledajte, ako netko želi staviti filere u usne jer se osjeća loše, Bog ga blagoslovio. Ja ne osuđujem nikoga. Ipak, ja uvijek promoviram prirodnu ljepotu jer smatram da živimo u ovom savršenom svijetu gdje svi pokušavaju biti savršeni. No ja nisam savršena. Nekad imam podbradak. Savršenstvo ne postoji", otkrila je u intervjuu za slavni časopis Harper's Bazaar.

Najviše se lome koplja oko njezinih punih usana i malog nosa, a šuškalo se i kako se podvrgnula liftingu lica. "Imat ću bore i imam ih već sada", odlučno je poručila Irina, kao i to kako se ni u skorijoj budućnosti ne planira podvrgavati nikakvim korekcijama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Po starom dobrom običaju među poznatim damama, Ruskinja tvrdi da su za njezin besprijekorni izgled zaslužni pravilna prehrana, svakodnevno vježbanje te to da ne puši i ne pije. Tu su i razni skupocjeni tretmani koji njeguju njezinu kožu, ali i sauna koju Irina obožava za izbacivanje toksina iz tijela. Osim toga, ljepotica u privatno vrijeme gotovo nikad ne nosi šminku.

Podsjetimo, njezin život nekada, u malom ruskom selu po imenu Yemanzhelinsk, nije bio bajka, već upravo suprotno. Sa svega 14 godina izgubila je oca, a njezina majka tada je radila čak tri posla kako bi prehranila obitelj. I sama Irina radila je u vrtu udaljenom čak 30 minuta od kuće, no u intervjuima često ističe kako ni za čim ne žali jer zbog svega još više cijeni ono što danas ima.

Prve modne korake napravila je tek s 20 godina, kada ju je sasvim slučajno otkrio jedan agent. Naime, modna agencija bila je vrata do beauty škole koju je pohađala njezina sestra, a prilikom jednog posjeta agent je zaustavio tada još nepoznatu ljepoticu te joj odmah predložio odlazak u Pariz. Nakon Pariza Irina se preselila u Barcelonu, a ostalo je povijest.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Njezina popularnost dodatno je porasla kada se u nju zaljubio nogometaš Cristiano Ronaldo, s kojim je provela 5 godina, a nakon njega utjehu je pronašla upravo u Bradleyju, s kojim je nedavno odlučila prekinuti zbog još nepoznatog razloga. Dugo se šuškalo kako im je presudila Lady Gaga, no zanosna Irina nikada nije previše komentirala privatni život, pa se pravi razlozi možda nikada neće ni saznati.

Kako god bilo, u našoj galeriji pogledajte kako je manekenka izgledala u počecima te sami procijenite govori li istinu o svom izgledu. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Johnny Depp (Foto: Profimedia) Amber Heard Depp (Foto: Getty) Depp Heard (Foto: Profimedia) Johnny Depp Amber Heard (Foto: Profimedia) +5 Amber Heard (Foto: Profimedia) Celebrity Obračun sa suprugom: Fotografija slavnog glumca iz bolnice šokirala javnost

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene