najstariji je izbor ljepote

Lijepa Irena nova je Kraljica Hrvatske, laskava titula pripala joj je u konkurenciji prekrasnih djevojaka iz svih krajeva Lijepe Naše

Irena Jakičić Irena Jakičić Josip Čekada/PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljica Hrvatske 2022 Irena Jakičić Kraljica Hrvatske 2022 - 3 Kraljica Hrvatske 2022 - 1 +0 Irena Jakičić Galerija

U Rovinju - kruni Mediterana, laskavu krunu ovogodišnje Kraljice Hrvatske ponijela je Irena Jakičić, a stručni žiri i publika uživali su u predstavljanjima prekrasnih djevojaka iz svih krajeva Hrvatske.

U jednom poznatom rovinjskom hotelu sve je prštalo od ljepote – razlog je izbor za Kraljicu Hrvatske 2022. za Kraljicu Svijeta. Kraljica Hrvatske 2022. je Irena Jakičić, a titula prve princeze, koja u slučaju odsustva Kraljice preuzima njene obveze, dodijeljena je Josipi Hadrović koja je uz to osvojila i lentu kraljice elegancije, dok je druga princeza postala je Ana Lambaša.

Pogledaj i ovo showbuzz čestitamo! Prelijepa studentica politologije Lennarta Spajić izabrana je za novu Kraljicu Hrvatske

Lucija Mišan je ponijela titulu Kraljice osobnosti, Ema Široki ponijela je lentu Kraljice fotogeničnosti te je Ana Bakula osvojila titulu Kraljice medija.

Žiri je imao težak zadatak, čak njih 15 moralo je odlučiti tko će postati nova Kraljica Hrvatske, Zlata Mück Sušec i Mario Sedmak bili su zaduženi za vođenje svečanosti, a sve prisutne je zabavljao Giuliano Đanić, koji je svojim brojnim hitovima uljepšao samu manifestaciju. Osim njega, svoj nastup je imala i grupa Feminnem, a pored pjevačkih točaka, nastupila je plesna skupina Megablast.

Publici su se djevojke predstavile u nekoliko izdanja. U raskošnim vjenčanicama, potom u kupaćim kostimima te u svečanim i zavodljivim haljinama.

Kraljica Hrvatske najstariji je izbor ljepote u Hrvatskoj, a o njegovoj prepoznatljivosti govori i činjenica da je najstarija i najnagrađivanija domaća vinarija Iločki podrumi, inspirirana ovom manifestacijom, etiketirala svoje vino i pjenušac nazivom „Kraljica Hrvatske“, a o kvaliteti ovog vina najbolje govori činjenica da se posluživalo za vrijeme kraljevskog vjenčanja.

Ovom prigodom organizatori izbora Kraljica Hrvatske su ekskluzivno najavili kako su po prvi put u povijesti Republike Hrvatske, upravo oni postali vlasnici svjetskog izbora Queen of the World - Kraljica Svijeta, što je iznimna čast za Republiku Hrvatski te najavili svjetski izbor u Hrvatskoj.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Marin i Lucija Kerečin - 1 Luka Marin i Lucija Kerečin - 2 Luka Marin i Lucija Kerečin - 3 Luka Marin i Lucija Kerečin - 5 +25 Lucija Kerečin, MasterChef - 27 Celebrity Bivši natjecatelji MasterChefa zajedničkim videom potaknuli zanimljiva šuškanja: "Kad je pir?"

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević +9 Lana Jurčević - 1 Celebrity Lana Jurčević prvi put javno progovorila o teškom periodu koji je prošla: "Čekala sam dobrih 15 godina da otvorim tu temu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene