čestitamo!

Prelijepa studentica politologije Lennarta Spajić izabrana je za novu Kraljicu Hrvatske

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U Rovinju, kruni Mediterana, laskavu krunu ovogodišnje Kraljice Hrvatske ponijela je Lennarta Spajić, a stručni žiri i publika uživali su u predstavljanjima prekrasnih djevojaka iz svih krajeva Hrvatske.

U rovinjskom hotelu Lone jučer je sve prštalo od ljepote – razlog je izbor za Kraljicu Hrvatske 2021. za Kraljicu Svijeta. Mlada, lijepa i pametna Lennarta Spajić, buduća politologinja iz Zagreba, oduševila je žiri svojim šarmom i izgledom, hodom na pisti, ali i britkim odgovorom na postavljeno pitanje, stoga su upravo nju odabrali za Kraljicu Hrvatske 2021. Titula prve princeze, koja u slučaju odsustva Kraljice preuzima njene obveze, dodijeljena je Zagrepčanka Luciji Bagić, a druga princeza postala je Gabriela Anđela Japundžić, koja dolazi iz Pule. Leona Ostojić proglašena je Kraljicom osobnosti, dok je Marija Magdalena Buntak proglašena kao Kraljica elegancije, a Kraljica medija je plavokosa Ania Biritteri.

Pogledaj i ovo Kraljica Hrvatske 2020. Nikolina Mirković najglamurozniji izbor ljepote Lijepa apsolventica Ekonomskog fakulteta Nikolina Mirković ponijela je laskavu titulu Kraljice Hrvatske!

Žiri je imao težak zadatak, čak njih 13 moralo je odlučiti tko će postati nova Kraljica Hrvatskee.

Prekrasna Doris Pinčić i njezin kolega Mario Sedmak, bili su zaduženi za vođenje svečanosti, a sve prisutne je zabavljao Boris Novković, koji je svojim brojnim hitovima uljepšao samu manifestaciju. Osim njega, svoj nastup je imala i vatrena Ivana Lovrić, grupe Colonia. Pored pjevačkih točaka, nastupila je plesna skupina Megablast. Publici su se djevojke predstavile u nekoliko izdanja. 

Kraljica Hrvatske najstariji je izbor ljepote u Hrvatskoj. Ovom prigodom organizatori izbora Kraljica Hrvatske su ekskluzivno najavili kako su po prvi put u povijesti Republike Hrvatske, upravo oni postali vlasnici svjetskog izbora Queen of the World - Kraljica Svijeta, što je iznimna čast za Republiku Hrvatsku.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Posve je očito da Nives ispod ogrtača ne nosi ništa, a ubojiti dekolte našao se u prvom planu: "Gledam i ne vjerujem!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene