Bit će tu svega!

Zvijezda naše hit serije otkrila nam je planove za ljeto, ali i s kim bi od holivudskih faca voljela raditi

Martina Stjepanović, Lucia Glavich Mandarić, Sara Moser (Foto: Andrea Paić) Martina Stjepanović, Lucia Glavich Mandarić, Sara Moser (Foto: Andrea Paić) Andrea Pai? 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Stjepanović, Lucia Glavich Mandarić, Sara Moser (Foto: Andrea Paić) Martina Stjepanović, Lucia Glavich Mandarić, Sara Moser (Foto: Andrea Paić) Sara Moser (Foto: Instagram) Sara Moser (Foto: IN Magazin) Sara Moser, Katarina Baban, Judita Franković Brdar, Dario Pleić, Mislav Čavajda (Foto: John Pavlish) +0 Sara Moser (Foto: Instagram) Galerija

Razgovarali smo sa Sarom Moser, jednom od glumica iz hit-serije "Na granici".

Glumačka zvijezda najgledanije domaće serije "Na granici", talentirana 27-godišnja Sara Moser otkrila nam je koliko joj je uloga policijske načelnice Željke promijenila život i kako će provesti ljeto nakon završetka snimanja. Sa Sarom smo se družili na predstavljanju nove sezone Zadovoljna akademije

Pogledaj i ovo Dino Rogić, Lucia Glavich, Nadia Cvitanović, Martina Stjepanović (Foto: Instagram) Opet ga gledamo! Simpatični Dino otkrio nam je s kime se najviše zbližio na snimanju hit-serije "Na granici"

"U nekoj mjeri svakako da je. Sjećam se da je Martina Stjepanović u jednom intervjuu rekla da se na tržnici nađe koja jabuka više u vrećici. Ljudi te prepoznaju, serija je vrlo gledana tako da svakako u tome ima nešto", otkrila je Sara.

Što se ljeta i odmora tiče, sve je već isplanirala, tako da će ljeto provesti odmarajući se, ali dio će ipak biti i radni.

"Imam planove, dosta ću putovati, neko vrijeme bit ću i u Zagrebu. Bit će to miks radnog i opuštenog, bit će svega", rekla nam je Sara.

Danas glumica, Sara je kao djevojčica maštala o nekoliko različitih zanimanja, no ipak u ovom današnjem se najbolje pronašla i nije sto posto sigurna kojim bi se drugim poslom bavila.

"Jao, nemam pojma. To je kod mene bilo od toga da ću biti doktorica, slikarica, svašta sam ja planirala, ali sva sreća da sam se našla u ovome jer bih bila u velikoj dilemi što se srednje škole tiče da nisam upala na Akademiju", priznala je.

Za kraj kratkog razgovora upitali smo je s kime bi iz filmskog svijeta voljela surađivati jednog dana i koji joj se žanr najviše sviđa.

"Od redatelja s Woodyjem Allenom. Voljela bih biti u nekom njegovu filmu jer mi se sviđaju njegove komedije i tu bih se voljela okušati", otkrila je simpatična Sara.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Lovato (Foto: Profimedia) Demi Lovato (Foto: Profimedia) Demi Lovato (Foto: Instagram) Demi Lovato (Foto: Instagram) +9 Demi Lovato (Foto: Instagram) Celebrity Prošlo je godinu dana otkad su je bez svijesti našli na podu njezine vile, a danas živi bez poroka

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene