Težak život

Tek su joj 23 godine, a već se suočila s puno traumatičnih iskustava: ''Ne sramim se ničega jer sam se zbog svega pretvorila u pravog borca!''

Nora Dominko Nora Dominko Nora Dominko/Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Nora Dominko Nora Dominko Nora Dominko - 11 Nora Dominko - 12 Nora Dominko - 10 Nora Dominko - 9 Nora Dominko - 8 Nora Dominko - 7 Nora Dominko - 6 Nora Dominko - 5 +9 Nora Dominko - 4 Galerija

Nora Dominko upustit će se u avanturu showa Survivor, koji se 6. ožujka vraća na male ekrane, i pokazati nam svoju natjecateljsku stranu.

Nora Dominko iz Varaždina natjecateljica je nove sezone showa Survivor, čiju je prošlu sezonu pratila s dečkom. Nora nam je odmah otkrila kako je on reagirao kada mu je rekla da će sada i sama sudjelovati i postoji li neka doza ljubomore zbog toga.

Pogledaj i ovo Nora Dominko, Dino Jukić njezina najveća podrška Oglasio se dečko Nore iz "Survivora", evo što nam je rekao o njihovu bolnom gubitku koji ih je shrvao prije godinu dana

"Moj dečko Dino podržava svaku moju odluku i želju. Bio je iznenađen prijavom s obzirom na to da se radi o relativno zahtjevnom showu, ali rekao je da će me bodriti u potpunosti, kao i u svemu dosad, te da sam dobar kandidat za takvo nešto", rekla nam je Nora.

Odlazak na snimanje u Dominikansku Republiku se približava, a Nora nam je priznala što će joj najviše nedostajati kada uđe u show i što će joj nekako najteže pasti zbog toga.

"Najviše će mi nedostajati dečko i naš pas Sethek. Vjerujem da će mi najteže pasti odvojenost od njih dvoje s obzirom na to da smo zajedno dan i noć", zaključila je.

Nora se već neko vrijeme bavi fitnessom, a evo odakle tolika ljubav prema vježbanju.

"Fitnessom sam se rekreativno počela baviti još u srednjoj školi i tijekom godina sam sve više zavoljela zdrav način života'', ispričala je Nora. 

Nora nam je otkrila i bi li danas nešto napravila drugačije u životu i što smatra svojim najvećim životnim uspjehom.

"Ne bih apsolutno ništa promijenila u svojem životu jer smatram da su me sve situacije koje sam prošla izgradile u osobu kakva sam danas. Najvećim uspjehom u životu smatram činjenicu da sam svaki put ustala i borila se nakon što bi me život srušio. U svoje 23 godine prošla sam dosta traumatičnih iskustava. Uz Dininu bezuvjetnu ljubav ponovno sam pronašla svoju sreću. Imam burnu i tešku prošlost koje se ne sramim jer je od mene napravila snažnog borca na kojeg sam izrazito ponosna!" zaključila je Nora.

Na profilu na Instagramu prati je više od četiri tisuće ljudi, od kojih dobiva brojne komplimente na račun izgleda. Laska li joj to?

"Na Instagramu objavljujem dosta fitness sadržaja, pa s time dolaze lijepi komentari i poruke. Naravno da mi sve to laska, ali uvijek govorim da zdrav život treba voditi prvenstveno radi zdravlja, izgled je samo dodatan plus!" poručila je Nora.

A otkrila nam je i susreće li se s negativnim komentarima.

"Ne susrećem se često s negativnim komentarima, ali zna ih biti. Ne smetaju mi nimalo, smatram da svatko ima pravo na svoje mišljenje te sam svjesna da se neću uvijek svima svidjeti. A ako ja ne dozvolim da me takvi komentari dotaknu, ne mogu mi ništa", zaključila je.

Pred ulazak u show Nora nam je otkrila što bi istaknula kao svoje mame, a što kao vrline.

"Jedna od najvećih mana su mi inatljivost i sporo stjecanje povjerenja u ljude. Kao vrlinu bih izdvojila hladnu glavu u teškim situacijama", smatra ona.

Pitali smo je i što bi izdvojila kao svoj najveći strah.

"Najveći strah mi je iznenadan gubitak voljene osobe. Život mi je nekoliko puta pokazao tu bol i ne bih se voljela ponovno susresti s time", priznala je Nora.

A otkrila nam je i čemu se najviše veseli u showu.

"U showu se najviše veselim novim poznanstvima i testiranju svojih granica izdržljivosti, i fizičkih i mentalnih", najavila je.

I za kraj smo je pitali na što bi potrošila novčanu nagradu.

"Novčanu nagradu potrošila bih na daljnju edukaciju na području fitnessa te opremu za teretanu koju gradimo u sklopu našeg doma, gdje bih voljela voditi individualne treninge sa ženama koje imaju strah od javne teretane", otkrila nam je.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Novi natjecatelji Survivora - 1 In Magazin: Novi natjecatelji Survivora - 2 In Magazin: Novi natjecatelji Survivora - 3 In Magazin: Novi natjecatelji Survivora - 4 +20 In Magazin: Novi natjecatelji Survivora - 5 inMagazin ''Survivor'' se uskoro vraća na male ekrane: Upoznajte kandidate koji su već otputovali na pripreme u Dominikansku Republiku!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Amer Džekman, Survivor - 1 Amer Džekman, Survivor - 5 Amer Džekman, Survivor - 2 Amer Džekman, Survivor - 3 +12 Amer Džekman, Survivor - 4 Celebrity On je stomatolog, MMA borac i aktivist, a sada ga čeka izazov života: "Konstantno pomicanje vlastitih granica načelo je kojim se vodim kroz život''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene