Uvijek iskren!

Frano bez dlake na jeziku o ostalim kandidatima MasterChefa i članovima žirija: "Pravi je gad!"

Dvadeset i prva emisija showa MasterChef - 7 Dvadeset i prva emisija showa MasterChef - 7 Nova TV 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Frano Kekez Frano Kekez - 2 Frano Kekez - 6 Frano Kekez - 7 Frano Kekez - 3 Frano Kekez - 4 Frano Kekez - 5 Trideset i prva emisija showa MasterChef - 8 Dvadeset i prva emisija showa MasterChef - 7 +0 Trinaesta epizoda showa \ Galerija

Nakon neslavnog napuštanja MasterChefa, Frano Kekez otkrio nam je žali li što se prijavio u show, ali i po čemu će pamtiti svoje to iskustvo te s kim se posebno zbližio.

Frano Kekez napustio je MasterChef nakon što je namjerno odradio zadano jelo na način da ono bude nejestivo te time duboko razočarao žiri.

Pogledaj i ovo Melkior Bašić gospodin fatalni Melkior iz MasterChefa u društvu naše lijepe voditeljice razvukao široki osmijeh, a pohvalio se i fotografijom sa sportskim legendama!

Kako danas gleda na taj potez, otkrio je za DNEVNIK.HR.

"Pa dobro... nije ništa neočekivano, svojski samo se potrudio da ispadam u tom momentu", priznaje Frano koji će svoje sudjelovanje u MasterChefu ipak pamtiti kao lijepo iskustvo.

"Sa zahvalnošću zbog prilike da se prezentiram, zbog svih ljudi sa seta koje sam upoznao, ekipa produkcije je bila prva liga. Pamtit ću i konstruktivne sukobe, suradnju s ostalim kandidatima, nova kulinaraka iskustva, nove namirnice..." kaže.

Frano je, inače, povratnik u show MasterChef, a u prethodnoj sezoni bio je među top 50 kandidata, te se nije se uspio plasirati među 16 najboljih iako je pokazao zavidne tehničke vještine. Priznao nam je je li mu sada žao što se ponovno prijavio u show.

"U momentu kad sam napustio show nisam bio siguran, no kada je krenulo emitiranje i kada sam dobio povratne informacije od publike shvatio sam da sam napravio nešto jako pozitivno za sebe", smatra Frane. A hoće li okušati svoju sreću u MasterChefu i treći put?

"Nemam namjere prijavit se ponovno, potrebno je znati i staviti točku na neke životne serije i krenuti k novim iskustvima", kaže.

Kao prvostupnik matematike i fizike, svoje odluke i poteze u showu je dobro proanalizirao i priznaje da bi promijenio neke stvari.

"Naravno da bih , analitična sam osoba i često razmatram prijašnja iskustva. Koliko bi sve stvari i detalja promijenio ne mogu se sjetiti, ali definitivno bih se ponovno sukobio u istim situacijama koje su bile konfliktne. Žao mi je što sam onaj dan kad sam izlazio posebno se sukobio s Tomom samo u smislu toga da je to bio posljednji dan, a bilo je dana kada smo se odlično slagali i nadam se učili jedan od drugog. Tomo ima svoj temperament i svoju politiku, koja ponekad meni nije išla na ruku, ali je super lik", kaže Frano.

U showu je, priznaje, nešto naučio no nadao se da će naučiti i više.

"Ova verzija je malo drugačija i svima su nama nedostajali masterclassovi od početka showa, no ipak se moglo učiti i napredovati. U kući smo dobivali super namirnice, a nakon svake kutije iznenađenja i testa kreativnosti imali smo iscrpan brif s mentorima na čemu sam im zahvalan", ističe.

U showu je stekao i prijatelje s kojima planira ostati u kontaktu.

"Ne bi ste vjerovali, ali Marija je jedna od osoba s kojom sam u kontaktu. Čujem se Vanjom, Markom, posebno s Igorom. Igor je ekonom s kojim možeš provest cijeli dan u razgovoru , stvarno puno zna i razumije, vrijedan je sugovornik. Posebno se radujem Ivanu, njegov humor i dječački pristup svijetu uvijek razveseli srce, podigne raspoloženje u svakom društvu", kaže Frano.

A za koga navija da pobjedi?

"Ivana, pravi je gad, pošteno se bori", kratak je, a nije puno rječit ni oko zanimljivosti iz MasterChef vile.

"Ne bih tračao, živi i pusti druge živjeti", kaže Frano kojemu su, pak, kada su u pitanju članovi žirija, usta puna hvale.

"Odlično su odabrani, komplementarni jedan drugome po promišljanju i po karakteru. Nekako su u startu uzeli pozicije da je Melkiora stroži, a Stjepan popustljiviji. Melkioru sam posebno zahvalan na komentarima s početka showa, moj je dojam da on ima meni najsličniju energiju pa mi je i najsimpatičniji. Moram naglasit da Damir ima svoju auru prosvjetara i nadam se da će postići što želi s novim kadrom u hrvatskoj gastronomiji, čovjek se usudi sanjati na najjače", govori Frano.

Sudjelovanje u MasterChefu otvorilo mu je i neke nove prilike gdje će nastaviti primjenjivati naučeno u showu.

"Sviđa mi se što mi se otvorio prostor na virtualnim platformama na kojem postoji interes za moja promišljanja hrane i svijeta, volim dijeliti svoje ideje s drugim ljudima, u konačnici tako ih mogu i vrednovat. Imama namjeru odraditi ugovornu obvezu s OŠ Josipa Jovića u Aržanu zamjene na godinu dana, nakon toga sve je moguće. Volio bih kada bih bio u prilici odraditi nešto honorarno i na kratak rok s iskusnijim ugostiteljima oko Božića, pa ako netko smatra da imam potencijala da stvorimo realan posao neka mi se javi na moj Facebook račun", poručuje Frano koji trenutno radi kao učitelj matematike.

Reakcije na njegov nastup u showu su, kaže, izvrsne i ne krije koliko je zadovoljan zbog toga.

"Sretan sam što sam ljudima prezentira sebe i nadam se da će se i drugi založiti da među svima nama više žive vrline koje sam njegovao tokom showa", kaže.

Frano inače kuha od svoje trinaeste godine i najčešće priprema jela za svoju obitelj, a među njima je i njegov najveći kritičar.

"Bratov trogodišnji sin David. Ako mu se jelo ne svidi gađa me hranom i nitko mu ništa ne smije", priznaje, a svojim bližnjima obično kuha sezonsku hranu i trenutno mu je glavna namirnica ne meniju kiselo zelje.

A kao povratnik u MasterChef koji je dogurao daleko u showu, za kraj ima i par savjeta za sve koji se misle prijaviti u narednoj sezoni.

"Budite svoji i objektivni . Puno kušajte i puno volite", poručuje Frano.

  1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Verson i Neven Ciganović (Foto: Instagram) Neven Ciganović (Foto: Instagram) Neven Ciganović (Foto: Instagram) Neven Ciganović (Foto: Instagram) +4 Neven Ciganović (Foto: Instagram) Celebrity Neven Ciganović nikad nije skrivao da voli operacije, no na najnovijim fotkama baš neobično izgleda

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Petar Grašo - 5 Celebrity Grašini roditelji lijepo su prihvatili Hanu i nadaju se skorom iznenađenju: "Petru je ipak 45 godina, kad će ako ne sada"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene