složio se

Indira otkrila tajnu dugovječnog braka, a javio se i njezin suprug: "Svaki put bi se na kućnom pragu pojavila druga žena"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Indira Levak je na Instagramu objavila fotku kojom se prisjetila svih kreacija koje je nosila tijekom šeste sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato", a na sve je reagirao i njezin suprug Miro.

Pjevačica Indira Levak ocjenjivala je natjecatelje kao članica žirija šeste sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato", a publiku je iz emisije u emisiju oduševljavala svojim modnim kreacijama. Nakon finalne emisije omiljenog showa na svom se Instagramu prisjetila svih kreacija te se usto i našalila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak)

Pogledaj i ovo Goran Navojec, Minea i Marija Kolb kao Dua Lipa, TLZP jedva dočekao! Goran Navojec nije propustio priliku za komentar koji je sve nasmijao: "Lipa nam je donijela puno radosti!"

"Samo za mog supruga. Svaki put poslije snimanja na kućnom pragu pojavila bi se neka druga žena!!! Tajna dugovječnog braka", napisala je Indira, a u komentarima se javio i njezin suprug Miro Levak. "Za supruga i širu javost. Ljepota je tu da se pokazuje, a ne da se skriva... Top, top", napisao je.

"Ti si najveća kraljica", "Ljepotica", "Ti si meni tip-top i s dugom i s kratkom kosom", "Najbolja si", samo su neki od komentara kojima su obožavatelji pohvalili Indiru.

Inače, za modne kreacije Indire Levak, Nives Celzijus i Maje Šuput tijekom čitave je sezone brinuo modni stilist Marko Grubnić. Grubnić se nakon finalne emisije također osvrnuo na sezonu te je istaknuo na društvenim mrežama kako je osmislio čak 50 outfita koje su "prošetale" Levak, Šuput i Celzijus.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Braić - 1 Marko Braić - 3 Marko Braić - 9 Marko Braić - 8 +4 Marko Braić - 5 Celebrity Marko Braić pokazao što se se zapravo krilo ispod Jennifer Lopez: "Bol je neopisiva!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene