Zvuči zanimljivo!

Indira podijelila novosti pa razveselila obožavatelje, stižu joj poruke i iz drugih zemalja

Fabijan Pavao Medvešek i Indira Levak - 4 Fabijan Pavao Medvešek i Indira Levak - 4 Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Fabijan Pavao Medvešek i Indira Levak - 4 Galerija

Indira Levak je na Instagramu najavila novu sezonu showa Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato".

Pjevačica Indira Levak (47) razveselila je svoje mnogobrojne obožavatelje posljednjom objavom na Instagramu.

Pogledaj i ovo Goran Navojec, Minea, Antonija Šola kao Goran Karan, TLZP "to je bila potreba" Evo zašto je Minei trebalo malo nježnosti, nije se ustručavala ni zatražiti je: "Pa daj me zagrli!"

Podijelila je svoje dvije fotografije uz koje je otkrila na čemu trenutno radi.

"Ponovo na pozornici, ponovo s dragom ljudima na setu 'Tvoje lice zvuči poznato'. Ništa vam ne smijem otkriti osim da pripremamo spektakl!" napisala je u opisu objave, a sudeći prema komentarima, njezini su je pratitelji jedva čekali ponovno vidjeti u ulozi žirija u popularnom showu Nove TV.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Indira Levak Official (@indiralevak)

"Toliko radosti donosite u ovo neko ludo vrijeme, čovjek se s vama baš opusti i uživa. Što se mene tiče - TLZP cijelu godinu na TV-u", "I u Münchenu se veselimo da te bar na TV-u vidimo kad ne možemo uživo uživati", "Jedva čekam", pisali su joj ispod fotki, a dobila je i mnogobrojne komplimente za svoj izgled.

Nova All stars sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato" okupit će osam natjecatelja koji su nas oborili s nogu proteklih sezona.

Indira će, uz Nives Celzijus, Gorana Navojca i Igora Mešina, biti dio stručnog žirija, a voditeljsku palicu ponovno će preuzeti Frano Ridjan i Maja Šuput, koja je u toj ulozi osvojila publiku u posljednjoj sezoni showa.

Popularni show Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato" u utrci je za medijsku nagradu Zlatni studio, i to u kategoriji Najbolja TV zabava. Među finalistima je i glumac Goran Navojec, ujedno i član žirija u showu, u kategoriji Najbolji glumac.

Podržite ih svojim glasom, a kako to učiniti saznajte ovdje.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene