neprocjenjiva reakcija

Bilman nije mogao vjerovati što čuje: ''Morat ću još jednom poslušati, nisam sebe ubrao, ali što god da se dogodi...''

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Zovko, Supertalent - 3 Mario Zovko, Supertalent - 1 Davor Bilman - 1 Mario Zovko, Supertalent - 4 Davor Bilman - 2 Mario Zovko, Supertalent - 5 Mario Zovko, Supertalent - 2 Mario Zovko, Supertalent - 5 Mario Zovko, Supertalent - 1 Mario Zovko, Supertalent - 2 +14 Mario Zovko, Supertalent - 3 Galerija

Mario Zovko je u finalu showa Supertalent pokazao nešto novo i posebno iznenadio jednog člana žirija.

Multi-voicer Mario Zovko u finalu showa Supertalent opravdao je nadimak "čovjek od tisuću glasova" koji je zavrijedio zbog uvjerljivih imitacija brojnih poznatih pjevača u prethodnim emisijama.

Pogledaj i ovo Supertalent: Maja Šuput - 1 nije štedjela s pohvalama Šuput mu je otvoreno poručila da je njezin tip, no nije joj se ostvarilo što je poželjela: "Ovo kako vi večeras izgledate…"

U finalu je pokazao nešto novo i ljestvicu podigao još više, a priredio je i posebno iznenađenje za jednog člana žirija.

Započeo je imitacijom vjetra, a zatim je dodao i zvuk broda, kišu, otkucaje srca, zapjevao operu, a onda se na ekranu pojavila slika Davora Bilman.

"Mario, bio si jako dobar, za mene si ti pobjednik", rekao je Mario Bilmanovim glasom, a Davorova reakcija bila je neprocjenjiva.

Objasnio je i zašto je odabrao baš Bilmana?

"Metoda je bila eci-peci-pec i stalo je na Bilmanu", kazao je Mario.

"Mario, još pokušavam posložiti što smo vidjeli", započeo je svoj komentar zbunjeni Davor Bilman.

"Sad si nam pokazao nešto potpuno drugačije, mene si jako iznenadio, pogotovo u kombinaciji s operom. Meni je ovo fenomenalno, pokazao si koliko je širok raspon tvog talenta. Ovo mi je bilo baš jako dobro. Morat ću još jednom sebe poslušat, nisam sebe ubrao, ali ti si bio dostojan finala. Što god da se dogodi, ti si ostvario puno toga što si želio", poručio mu je Davor.

Mario je inače magistar informatike. Oženjen je, a suprugu je upoznao preko društvenih mreža. Poslao joj je zahtjev za prijateljstvo, a ona ga je napala i prije nego se predstavio. Nije mogao dočekati spoj s takvom ženom, pa ju je pozvao da izađe ispred zgrade da se upoznaju. Kaže da se već na prvom susretu moglo prepoznati da će mu to biti žena.

Njegovi hobiji su fotografija i spavanje. Idol mu je David Beckham i Mario je kao tinejdžer imao njegovu frizuru. Najsretniji trenutak mu je bio kada je himna Ode to Manchester United, koju je skladao za svoj omiljeni klub, zasvirala na utakmici Lige prvaka. 2019. su njega i suprugu na Old Traffordu dočekali kao kralja i kraljicu. Nije baš htio puno u javnost izlaziti sa svojim talentom multi-voicera, nego je dosad više svoju ekipu zabavljao time.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene