Dojadilo mu?

Seve šuti ali Igor se oglasio: Na Instagramu jasno dao do znanja što misli o navodnim problemima u braku

Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) +0 Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Galerija

Igor Kojić je na profilu na Instagramu objavio zanimljivu ilustraciju kojom se osvrnuo na navodne probleme u braku sa Severinom.

Dok Severina šuti o navodnim problemima o braku s Igorom Kojićem i ne očituje se javno, o čemu su se mediji u susjednoj  nam Srbiji naveliko raspisali u posljednje vrijeme, on se odlučio ipak oglasiti putem društvenih mreža i to na poprilično originalan i zanimljiv način.

Pogledaj i ovo Severina divna vijest Sud je Severini vratio sina! Došlo je do naglog obrata u cijeloj priči, vijest je potvrdila njezina PR-ica!

Naime, Igor je na profilu na Instagramu objavio ilustraciju na kojoj pozira zagrljen sa Severinom, dok ih iz prikrajka promatra njezin  bivši partner Milan Popović.

"Generalni pokrovitelji mog braka, iz pouzdanih šumskih izvora", napisao je Igor i uz to objavio kultnu pjesmu Đorđa Balaševića "Namćor", čiji najpoznatiji stihovi glase "Al tebe volem, to je fakat, ti si mi ljubav jedina", koji su očito upućeni voljenoj mu Severini.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic) on

Čini se kako su Igoru dojadili natpisi u medijima o problemima sa suprugom pa je svima odlučio dati do znanja kako stvari stoje i što on misli o svemu, a pritom je pokazao da ga smisao za humor nije ostavio pa je dobro zabavio i nasmijao svoje pratitelje.

"Držite se", "Volim što se volite", "Ovo je top", poručili su mu u komentarima.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Thylane Blondeau (Foto: Instagram) +1 Thylane Blondeau (Foto: Getty) - 1 Celebrity Prije desetak godina proglasili ju najljepšom djevojčicom na svijetu i izazvali kontroverze, a evo kako danas izgleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene