Kakav život

Prije desetak godina proglasili ju najljepšom djevojčicom na svijetu i izazvali kontroverze, a evo kako danas izgleda

Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Thylane Blondeau (Foto: Getty) - 1 +0 Thylane Blondeau (Foto: Getty) - 2 Galerija

Thylane Blondeau danas je jedna od najuspješnijih francuskih modela i živi život iz snova.

Thylane Blondeau imala je samo šest godina kada su ju proglasili najljepšom djevojčicom na svijetu, nakon što je osvanula na naslovnici francuskog izdanja Voguea i očarala svojom ljepotom njihove čitatelje diljem svijeta.

A iz najljepše djevojčice, Thylane je danas odrasla u jednu od naljepših žena svijeta. Prije mjesec dana proslavila je 19. rođendan, a nakon što se davne 2007. godine proslavila u francuskom izdanju prestižnog časopisa, njezin broj obožavatelja raste iz dana u dan. U to se možemo uvjeriti na njezinu profilu na Instagramu gdje ju prati brojka 3,5 milijuna ljudi s kojima u posljednje vrijeme dijelila svoju svakodnevnicu u izolaciji zbog pandemije koronavirusa i pokazala neke dijelove svog doma.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thylane 🦋 (@thylaneblondeau) on

Danas uspješna manekenka nedavno je objavila i fotografiju koja ju je proslavila i omogućila joj brojne uspješne kampanje, poslove u svijetu mode pa čak i pokretanje vlastite linije odjeće. No u međuvremenu dok se modna industrija nalazi na čekanju, Thylane brine o rutini njege kože, a svoje savjete dijeli također putem društvenim mreža.

Svoj ozbiljni manekenski debi odradila je 2017. godine na modnoj reviji Dolcea & Gabbane u sklopu Milanskog tjedna mode, a koliko je bio uspješan svjedoči činjenica da ju je dizajnerski dvojac pozvao da bude zaštitno lice i sljedeće njihove revije. No u svijet mode zapravo je ušla već kao 4-godišnjakinja kada je nosila kreacije Jeana Paula Gaultiera i kao najmlađi model u povijesti pozirala za francuski Vogue.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thylane 🦋 (@thylaneblondeau) on

Njoj je to donijelo titulu najljepše djevojčice na svijetu, no Vogueu brojne kritika zbog seksualiziranja djevojčica, iako njezina majka Veronika Loubry nije imala ništa protiv da se njezina kći tako izloži javnosti.

"Jedino što me šokira oko te fotografije je ogrlica koju nosi, vrijedna 3 milijuna eura", izjavila je tada Veronika za jedne francuske novine koja je Thylane dobila s francuskim nogometašem Patrickom Blondeauom.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Simpson (Foto: Instagram) Jessica Simpson (Foto: Instagram) Jessica Simpson (Foto: Profimedia) Jessica Simpson i Eric Johnson (Foto: Instagram) +5 Jessica Simpson (Foto: Profimedia) Celebrity Nije Adele jedina: Imala je čak 110 kilograma, a sada je svima ponosno pokazala utegnuto tijelo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene