Skroz nova osoba

Nije Adele jedina: Imala je čak 110 kilograma, a sada je svima ponosno pokazala utegnuto tijelo

Jessica Simpson (Foto: Profimedia) Jessica Simpson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Simpson (Foto: Instagram) Jessica Simpson (Foto: Instagram) Jessica Simpson (Foto: Profimedia) Jessica Simpson i Eric Johnson (Foto: Instagram) Jessica Simpson (Foto: Profimedia) Jessica Simpson (Foto: Profimedia) Jessica Simpson (Foto: Instagram) Jessica Simpson (Foto: Instagram) Jessica Simpson (Foto: Profimedia) +0 Jessica Simpson (Foto: Instagram) Galerija

Jessica Simpson je uz pomoć trenera uspjela skinuti više od 40 kilograma prekomjerne težine.

Britanska pjevačica Adele nedavno je uspjela šokirati cijeli svijet svojom drastičnom transformacijom i gubitkom više od 40 kilograma tjelesne težine, nakon čega je postala gotovo neprepoznatljiva i mnogi se pitaju kako joj je to pošlo za rukom.

No nije Adele jedina kojoj je to uspjelo. Njezina 39-godišnja američka kolegica Jessica Simpson nedavno je javno progovorila o gubitku kilograma nakon rođenja treće kćeri Birdie Mae s kojom je u trudnoći došla do 110 kilograma. A sada se novom figurom pohvalila na društvenim mrežama i to fotografijom na kojoj ponosno pozira samo u grudnjaku i kratkim hlačicama. Jessica je također uspjela smršavjeti više od četrdeset kilograma ali ne bez odricanja i napora.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Njezin trener Harley Pasternak otkrio je da su zajedno napravili plan o vođenju brige za njezino brige ali i koji će joj pomoći da se bolje osjeća u vlastitom tijelu.

"Nismo radili nikakve ekstremne dijete ni programe radikalnog vježbanja. Dogovorili smo se da će dnevno raditi 12 tisuća koraka, svaki dan prije nego legne u krevet. Potrebno joj je 7 sati sna, barem 1 sat dnevno bez tehnologije", izjavio je Pasternak.

Uz to Jessica se drži lagane dijete koja se sastoji od tri puna obroka i dvije užive, a u organizam najviše unosi proteine namirnice bogate vlaknima.

Njezin najnovije objave na društvenim mrežama dobile su brojne pohvale i njezini su obožavatelji zaključili da izgleda sjajno.

"Izgledaš jednostavno predivno! Samo tako nastavi ljepotice", poručili su joj u komentarima.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena Lepa Brena +0 Lepa Brena (Foto: Srđan Ilić/Pixsell) Celebrity Lepa Brena objavila fotku staru 33 godine, a obožavatelji joj se ne mogu prestati čuditi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene