gospodin i gospođa buča

Ida Prester imala je dobar razlog za objaviti fotografiju sa zgodnim suprugom: "Majke mi, slučajno, nije ni znao kakva sam otišla raditi"

Ida Prester - 2 Ida Prester - 2 Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ida Prester - 1 Ida Prester - 3 Ida Prester - 1 Ida Prester i suprug - 6 Ida Prester i Ivan Peševski Ida Prester i Ivan Peševski Ida Prester i Ivan Peševski Ida Prester i suprug - 1 Ida Prester i suprug - 2 Ida Prester i suprug - 3 +22 Ida Prester i suprug - 4 Galerija

Ida Prester otkrila je svojim pratiteljima kako se nalazi sa suprugom Ivanom na Bučijadi u Ivanić Gradu.

Voditeljica Ida Prester pozirala je sa suprugom Ivanom Peševskim na Bučijadi, a njihova modna usklađenost nikako nije mogla proći nezamijećeno.

Naime, Ida je odjenula dugu narančastu haljinu sa zanimljivim etaljima, a na nju je kombinirala crvene čizmice i viseće šarene naušnice.

Ivan je nosio kratku majicu boje senfa i narančaste hlačice, a na glavi je imao sunčane naočale.

Pozirali su zagrljeni i nasmiješeni, a iza njih se nalazila ogromna hrpa buča.

"Gospodin i gospođa Buča. Majkemi slučajno nije ni znao kakva sam otišla raditi", poručila je Ida.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Idaprester (@ida_prester)

"Genijalni kao i uvijek",  napisala je jedna od pratiteljica aludirajući na njihov usklađeni outfit.

Zanimljivo je to kako ovaj bračni par gdje god se pojavi, uvijek privuče pažnju zbog odjevnih komada. Osim što imaju smisla za modu, dobro je poznato i to kako su njih dvoje jedno od najsloženijih parova na estradi.

Podsjetimo, sa suprugom Ivanom Ida je u braku 10 godina te zajedno imaju dvojicu sinova, a za što sretniji brak u njihovu su slučaju ključna zajednička putovanja, kako je jednom objasnila.

''Ja bih tu bila malo ljenja jer sam više u brizi o djeci, ali on je tu u pravu, jednom mjesečno moramo otići nekamo kao par'', rekla je pjevačica za IN magazin.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bogdan - 1 Goran Bogdan In Magazin: Goran Bogdan - 1 In Magazin: Goran Bogdan - 2 +27 In Magazin: Goran Bogdan - 3 Zanimljivosti Naš proslavljeni glumac uživao je na jednom društvenom događaju u društvu prekrasne Hrvatice s kojom je poslovno surađivao

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tarik i Lejla Filipović Tarik i Lejla FIlipović, 2011. godina Tarik i Lejla FIlipović, 2011. godina Tarik i Lejla FIlipović, 2011. godina +26 Tarik i Lejla Filipović - 2 Zanimljivosti Tarik Filipović na romantičan način čestitao rođendan svojoj Lejli: "Znam da se damama ne spominju godine, ali zeznuh u prvoj rečenici"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene