neutješan je zbog gubitka

Oglasio se utučeni Hus koji je s Akijem osnovao Parni valjak: "Veselili smo se predstojećoj turneji i novom singlu"

Aki Rahimovski - 1 Aki Rahimovski - 1 DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Aki Rahimovski - 1 +0 Aki Rahimovski - 2 Galerija

Husein Hasanefendić Hus oprostio se od Akija Rahimovskog s kojim je 1975. godine osnovao Parni valjak.

Ove subote, 22. siječnja napustio nas je Aki Rahimovski, frontmen Parnog valjka te jedan od najvećih vokalnih interpretatora regionalne glazbene scene. Kao glazbenik, iza sebe ostavlja bogato nasljeđe i zauvijek ispisane stranice dnevnika regionalne glazbene povijesti.

Pogledaj i ovo showbuzz posljednji ispraćaj Hus se emotivnim riječima zauvijek oprostio od legendarnog prijatelja i kolege: "Aki je bio sve što je trebao biti..."

U nastavku donosimo službenu izjavu Huseina Hasanefendića Husa u ime Parnog valjka, objavljenu i na društvenim mrežama benda:

"Napustio nas je naš dobri duh, prijatelj i suborac, Aki - čovjek koji je živio za pjesmu, binu i svoju publiku. Još smo u šoku, nevjerici i dubokoj žalosti te trenutno nismo u stanju davati osobne izjave za medije. Veselili smo se predstojećoj turneji i novom singlu. Ovo je preveliki gubitak dragog nam prijatelja te vas u ime njegove obitelji i benda molimo za razumijevanje. Ovim putem želimo zahvaliti publici, prijateljima i kolegama na porukama podrške i izrazima suosjećanja. Znali smo koliko je voljen, no neizmjerno smo dirnuti silnom ljubavi i reakcijama koje dolaze iz svih krajeva svijeta. 'I na kraju, dozvoli da ti kažem, ljubavi dobijaš koliko i daješ', a Aki je davao i davao..." poručio je Hus koji je 1975. godine s Akijem i Juricom Pađenom snovao Parni valjak.

"O svim daljnjim informacijama obavijestit ćemo vas na vrijeme, putem službenih stranica i priopćenja, a bend se ograđuje od bilokakvih vanjskih i neprovjerenih izjava. Zahvaljujemo na razumijevanju i podršci", dodao je. 

Aki je preminuo u 67. godini, u bolnici u Novom Mestu gdje je završio nakon što mu je naglo pozlilo. Tužnu vijest objavili su na službenoj Facebook stranici grupe Parni valjak gdje su se od njega oprostili uz stihove pjesme "Za malo nježnosti".

Iz benda su se kasnije oglasili i službenim priopćenjem.

"Ovo je šok za sve nas te vas u ime obitelji i benda Parni valjak molim za razumijevanje u ovim teškim i tužnim trenucima. O svim daljnjim informacijama obavještavat ćemo vas redovito" poručio je u priopćenju Dino Bahtijarević, menadžer benda Parni valjak.

Od Akija su se na društvenim mrežama oprostili i brojni drugi kolege te obožavatelji.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Aki Rahimovski +0 Aki Rahimovski i Husein Hasanefendić Hus (FOTO: Pixsell) Celebrity Rahimovski je sa samozatajnom suprugom bio više od 40 godina, a sve je iznenadio prije dvije godine kad je u njegovu obitelj stigla prinova

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Horvat Vanja Horvat - 4 Vanja Horvat (Foto: IN Magazin) +0 Vanja Horvat (Foto: IN Magazin) Celebrity Sestra izbornika Horvata dobro je poznata domaćoj javnosti, pogledajte kako ga je bodrila u društvu njegove najvjernije navijačice

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene