začudila objavom

Samozatajna supruga našeg Vatrenog iznenadila fotkom na kojoj pozira u badiću i podijelila uspomene iz Katra!

Helena Livaković Helena Livaković Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Livaković Dominik i Helena Livaković Helena Livaković Helena Livaković - 1 Ivana Vida i Helena Livaković - 2 Helena Livaković Dominik Livaković s majkom i suprugom Manuela Skoblar i Helena Livaković Helena Matić i Dominik Livaković - 4 Helena Matić i Dominik Livaković - 3 +12 Helena Matić i Dominik Livaković - 1 Galerija

Helena Livaković na Instagramu je objavila niz fotografija iz Katra, a pratitelje je posebno oduševila jedna na kojoj pozira u kupaćem kostimu.

Supruga Dominika Livakovića, Helena, prisjetila se boravka u Dohi za vrijeme Svjetskog prvenstva u Katru.

Pogledaj i ovo Dominik i Helena Livaković - 1 baš divno! Helena Livaković predivnom fotografijom s novorođenim sinom uputila čestitku za rođendan svom Dominiku!

Na svojem profilu na Instagramu objavila je niz fotografija, a pratiteljima je za oko najviše zapela jedna na kojoj pozira u kupaćem kostimu.

Od samozatajne Helene nismo navikli na takve objave, a u bijelom dvodijelnom badiću pokazala je besprijekornu figuru i zadivila sve redom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Helena Livaković (@helenamatic)

Helenu smo inače imali priliku vidjeti na gotovo svakoj utakmici Hrvatske na Svjetskom prvenstvu, a s tribina je vjerno bodrila supruga u njegovu dresu.

Dominik i Helena stali su pred oltar u lipnju prošle godine u katedrali sv. Stošije u Zadru nakon pet godina veze, a njihovo vjenčanje privuklo je veliko zanimanje javnosti.

Dominik inače dolazi iz poznate zadarske obitelji. Njegov otac Zdravko Livaković aktivan je u politici i bivši je državni tajnik Ministarstva prometa. Dominikova majka Manuela Skoblar nosi poznato nogometno prezime i u rodu je s legendarnim napadačem jugoslavenske reprezentacije Josipom Skoblarom, koji je nakon igračke karijere ostvario uspjeh i kao trener Hajduka, a danas vodi popularnu obiteljsku konobu u Zadru.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Tarik Džinić i Igor Šparavalo Igor Šparavalo i Moamer Kasumović Nove epizode serije Lud, zbunjen, normalan - 1 Nove epizode serije Lud, zbunjen, normalan - 2 +21 Nove epizode serije Lud, zbunjen, normalan - 3 Celebrity Sjećate li se malog Džebrice? Evo kako danas izgleda i s kojom je poznatom osobom bio u društvu

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - Bloom Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 +26 Maja Šuput - 5 Celebrity Šuput pokazala kako je izgledalo Bloomovo prvo šišanje: "Prva profi frizura pa sam jako važan!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene