Kako slatko!

Helena Livaković pokazala je tko se još jako razveselio Dominikovu povratku iz Katra: ''Napokon skupa!''

Helena Livaković Helena Livaković Igor Kralj/PIXSELL 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Livaković Dominik Livaković i Martin Erlić - 7 Dominik Livaković i Martin Erlić - 8 Dominik Livaković i Martin Erlić - 9 Dominik Livaković i Martin Erlić - 10 Dominik Livaković i Martin Erlić - 11 Dominik Livaković Dominik Livaković i Martin Erlić - 1 Dominik Livaković i Martin Erlić - 2 Dominik Livaković i Martin Erlić - 3 +20 Dominik Livaković i Martin Erlić - 4 Galerija

Helena Livaković bodrila je svojeg supruga Dominika na tribinama u Katru, odakle se vratio s brončanom medaljom.

Supruga našeg nogometaša Dominika Livakovića Helena nakon veselog dočeka u Zadru na Instagramu je pokazala tko se njezinu voljenom također jako poveselio. 

Pogledaj i ovo Dominik i Helena Livaković Još nema ni mjesec dana Supruga Dominika Livakovića sve je raznježila novim fotografijama njihova sinčića, odmah ćete primijetiti i što je naslijedio od mame!

Naime, objavila je fotografiju njihova omiljenog kućnog ljubimca, psa Cruza.  

"Napokon skupa", dodala je.

Cruza možemo često vidjeti na Heleninim objavama na društvenim mrežama, a s Helenom i Dominikom on je već pet godina. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Livaković (@helenamatic)

Podsjetimo, Dominik i Helena stali su pred oltar ovog lipnja u katedrali sv. Stošije u Zadru nakon pet godina veze, a njihovo vjenčanje privuklo je veliko zanimanje javnosti.

Mladence su pred crkvom dočekali veseli svatovi i živa glazba, a slavlje se nastavilo u hotelu Falkensteiner Resort Punta Skala u Petrčanima.

Uzvanici, među kojima su bili i Livakovićevi kolege iz reprezentacije, na društvenim mrežama otkrili su djelić atmosfere sa svadbenog slavlja, na kojem je nastupio Petar Grašo. Pojavila se i snimka prvog plesa mladenaca, za koji su odabrali Grašin romantični hit "Je l' ti reka 'ko". Na svadbi je pjevao i Saša Matić, a mladenci i njihovi gosti uživali su i u spektakularnom vatrometu.

Dominik inače dolazi iz poznate zadarske obitelji. Njegov otac Zdravko Livaković aktivan je u politici i bivši je državni tajnik Ministarstva prometa. Dominikova majka Manuela Skoblar nosi poznato nogometno prezime i u rodu je s legendarnim napadačem jugoslavenske reprezentacije Josipom Skoblarom, koji je nakon igračke karijere ostvario uspjeh i kao trener Hajduka, a danas vodi popularnu obiteljsku konobu u Zadru.

  1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - IQ test Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 +26 Ella Dvornik - 3 Celebrity Ella Dvornik riješila test inteligencije pa podijelila rezultate: "Ništa od mense ove godine"

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Dominik Livaković i Martin Erlić - 5 Dominik Livaković i Martin Erlić - 3 Dominik Livaković i Martin Erlić - 6 Dominik Livaković i Martin Erlić - 4 +19 Dominik Livaković i Martin Erlić - 7 Zanimljivosti Zadarski Vatreni raspametili su okupljene na dočeku svojim majicama, jeste li primijetili što je pisalo na njima?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene