Bez njega ne može!

Samozatajna supruga našeg nogometnog vratara pohvalila se fotografijom s romantične večere na koju su sa sobom poveli i važnog člana obitelji!

Helena Livaković Helena Livaković Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Dominik i Helena Livaković - 2 Dominik i Helena Livaković - 3 Dominik i Helena Livaković - 4 Dominik i Helena Livaković - 5 Dominik i Helena Livaković - 1 Dominik i Helena Livaković - 6 Dominik i Helena Livaković - 7 Dominik i Helena Livaković - 8 Dominik i Helena Livaković - 2 Dominik i Helena Livaković - 1 +23 Dominik i Helena Livaković - 3 Galerija

Supruga našeg nogometnog vratara Dominika Livakovića Helena Livaković pohvalila se kako uživaju u jelu pokraj mora, a društvo im je pravio i njihov pas Cruz.

Supruga našeg uspješnog nogometnog vratara Dominika Livakovića Helena Livaković pohvalila se romantičnom pričom na svom Instagramu te pokazala kako trenutno uživa s našim reprezentativcem.

Helena i Dominik uživali su u jelu tik uz more, a na fotografiji se vidi samozatajna ljepotica koja je kameri okrenula leđa dok kraj nje sjedi i Livaković. Posebnu pozornost na fotografiji je ukrao i njihov važan član obitelji, pas Cruz, koji je ležao ispod Heleninog stolca. Njihovu fotografiju s odmora možete pogledati u našoj galeriji.

Inače, večerali su u luksuznom restoranu u njihovom Zadru, a nedavno su u ovom gradu proslavili i prvu godišnjicu braka.

Podsjetimo, Dominik i Helena zajedno su od 2017. godine, a njegova obitelj znala je Helenu i prije njega. Par je pred oltar stao u lipnju 2022. godine, nakon pet godina veze.

A koliko im pas Cruz znači, Livakovići su pokazali i time što nalazi i na njihovim vjenčanim fotografijama koje su podijelili na društvenim mrežama. Inače, simpatičnog Huskyja nabavili su prije gotovo šest godina, a prošle godine za peti su mu rođendan pripremili i posebnu tortu sa svjećicom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Livaković (@helenamatic)

Samozatajna Helena ne voli puno toga otkrivati o sebi, ali pred kraj prošle godine privukla je puno pozornosti na sebe na tribinama Svjetskog prvenstva kad je svojeg supruga podržavala na utakmicama i na svakoj utakmici nosila Dominikov dres.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Dua Lipa Dua Lipa Dua Lipa Dua Lipa +17 Dua Lipa Celebrity Svjetska senzacija kosovskih korijena servirala gole grudi na crvenom tepihu, mrežasta haljina ništa nije pokrila!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović - 2 Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović - 3 Zlatan Ibrahimović - 4 +26 Zlatan Ibrahimović - 5 Celebrity Isklesani Ibrahimović glavna je tema kupača na plaži, a jedna tetovaža na nogometaševu razgolićenom tijelu posebno dolazi do izražaja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene