pokazala i guzu!

Svjetska senzacija kosovskih korijena servirala gole grudi na crvenom tepihu, mrežasta haljina ništa nije pokrila!

Dua Lipa Dua Lipa Profimedia 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Dua Lipa Dua Lipa Dua Lipa Dua Lipa Dua Lipa Dua Lipa i Romain Gavras - 1 Dua Lipa i Romain Gavras - 3 Dua Lipa - 2 Dua Lipa - 3 Dua Lipa - 4 +11 Dua Lipa - 5 Galerija

Dua Lipa ostvarila je sporednu ulogu u filmu Barbie, na čijoj se premijeri u Los Angelesu pojavila u potpuno prozirnoj haljini.

Britanska pjevačica kosovskih korijena, 27-godišnja Dua Lipa, osim po hit-pjesmama, poznata je i po golišavim izdanjima, a sada je nadmašila samu sebe

Pjevačica se na premijeri filma "Barbie" u Los Angelesu pojavila u potpuno prozirnoj mrežastoj haljini ispod koje je obukla samo bijele tange, pa je tako na crvenom tepihu servirala potpuno gole grudi i stražnjicu.

Dua je samouvjereno pozirala fotografima, pokazujući svoje vitko i razgolićeno tijelo iz svih uglova, a fotografije pogledajte u galeriji.

Pjevačica je u dugo iščekivanom filmu o najpoznatijoj lutkici na svijetu ostvarila sporednu ulogu Barbie sirene, a otpjevala je i jednu od filmskih pjesama - "Dance the Night".

Dua je nedavno potvrdila i da je u vezi s 14 godina starijim redateljem Romanom Gavrasom, koji je prije nje ljubio njezinu najveću "suparnicu", pjevačicu Ritu Oru, koja također ima kosovske korijene.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli DUA LIPA (@dualipa)

Inače, njezini roditelji u Veliku Britaniju doselili su iz Kosova, a iako je rođena u Londonu, Dua Lipa se ponosi svojim podrijetlom i angažirana je u promicanju kosovske kulture.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović - 2 Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović - 3 Zlatan Ibrahimović - 4 +26 Zlatan Ibrahimović - 5 Celebrity Isklesani Ibrahimović glavna je tema kupača na plaži, a jedna tetovaža na nogometaševu razgolićenom tijelu posebno dolazi do izražaja!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 6 Sonja Kovač - 9 Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 2 +27 Sonja Kovač - 3 Celebrity Naša poznata influencerica podijelila je svojih top 10 kombinacija uoči dolaska dugo iščekivanog filma, a pratitelji su zbog toga dobili jedan zadatak!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene