Prava idila

Lijepa supruga Dominika Livakovića očarala prizorima iz prirode, a pokazala i tko ju je posebno razveselio!

Helena Livaković Helena Livaković Helena Livaković/Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Livaković - 1 Helena Livaković - 2 Helena Livaković - 3 Helena Livaković - 4 Helena Livaković - 1 Helena Livaković - 2 Helena Livaković Helena Livaković - 1 Helena Livaković - 2 Helena Livaković - 3 +9 Helena Livaković - 4 Galerija

Helena Livaković na svom profilu na Instagramu objavila je niz fotografija na kojima pozira u društvu jelena, srna i konja.

Supruga našeg nogometaša Dominika Livakovića, Helena, ne skriva koliko voli zimu. 

Pogledaj i ovo Dominik i Helena Livaković Još nema ni mjesec dana Supruga Dominika Livakovića sve je raznježila novim fotografijama njihova sinčića, odmah ćete primijetiti i što je naslijedio od mame!

Na Instagramu je podijelila niz fotografija na kojima pozira u snijegu, a na sebi ima crno skijaško odijelo i smeđe buce te je kao modni dodatak nosila kapu i rukavice.

Pozirala je s konjem, jelenom i srnama, a na jednoj od fotografija pokazala je i gdje se ugrijala. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Livaković (@helenamatic)

Helena nije otkrila s kim se tamo točno nalazi, jedino što je privuklo pozornost su dvije malene djevojčice koje su se nalazile u nizu fotografija. Čini se kako je suprug Dominik imao nogometnih obveza jer na njegovu profilu na Instagramu nema nikakvih fotografija.

Objava je zadobila osam tisuća lajkova, a pratitelji su joj u komentarima uputili niz emotikona zaljubljenih smajlića.

Inače, Dominik i Helena zajedno su od 2017. godine, a njegova obitelj znala je Helenu i prije njega. Par je pred oltar stao u lipnju 2022. godine, nakon pet godina veze.

Samozatajna Helena ne voli puno toga otkrivati o sebi, a pred kraj prošle godine privukla je i puno pozornosti na sebe na tribinama Svjetskog prvenstva kad je svojeg supruga podržavala na utakmicama i na svakoj utakmici nosila Dominikov dres.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles III. i Kate Middleton Kralj Charles Kralj Charles III. Kralj Charles III. +29 Kralj Charles III. i princ Harry Celebrity Najmisteriozniji čin tijekom krunidbe ove bi godine mogao biti prikazan pred milijunima ljudi?

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 9 Ivana Knoll - 8 Ivana Knoll - 7 +27 Ivana Knoll - 6 Celebrity Knoll ponovno uživa u vrućim krajevima usred zime, a vjerni pratitelji primijetili su nešto zanimljivo

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene