''uopće se nećemo lagati...''

Žiri joj je dao priliku do refrena, ali nije išlo: ''Kako vam je ovo palo na pamet, ovo je stvarno...''

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Helen Rakonjac, Supertalent - 2 Helen Rakonjac, Supertalent - 3 Helen Rakonjac, Supertalent - 6 Helen Rakonjac, Supertalent - 1 Helen Rakonjac, Supertalent - 5 Helen Rakonjac, Supertalent - 4 Helen Rakonjac, Supertalent - 2 Helen Rakonjac, Supertalent - 3 +0 Helen Rakonjac, Supertalent - 1 Galerija

Helen Rakonjac nastupila je u osmoj epizodi showa Supertalent.

I Helen Rakonjac odlučila je svoju sreću iskušati dolaskom u Supertalent. 

''Moja životna filozofija je kao što ti je jedan dan loš, tako ti drugi dan može promijeniti život na bolje. Pozitivna sam osoba, duhovna, volim slušati glazbu, većinom sam neki rokerski tip. Čak sam pjevala i Ave Mariju u crkvi, želim se malo više posvetiti muzici. Pjevački uzori su mi Annie Lennox, Lady Gaga, ne treba kopirati nikoga, treba biti unikat. Nisam nastupala na pozornicama, ali mi je čast što ću sudjelovati u Supertalentu, prvi javni nastup. Očekujem da će netko prepoznati to nešto u meni, značilo bi puno da pobijedim'', rekla je Helen. 

No nažalost nije joj uspjelo ono što je naumila jer je dobila četiri X-a već tijekom nastupa. 

Martina joj je dala priliku do refrena, ali nije išlo. 

''Što se tiče 4 X-a, očito je da u pjevanju nećete biti uspješni u ovm životu'', rekao je iskreno Davor. 

''Kako vam je palo ovo na pamet, ovo je stvarno ali stvarno nepopravljivo, ne postoji ta škola, a ni Martina Tomčić '', pitala se Maja. 

''Gospođa, ne možemo reći da nema glas, ali Helen, ovo je bilo jako loše, uopće se nećemo lagati, ali ja samo želim reći da vaša ljubav i strast prema pjevanju, može puno toga neutralizirati što je nas sad bolilo, ali je za to potreban ekstreman rad'', poručila joj je Martina. 

Helen nije prošla dalje. 

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput i Marko Grubnić Maja Šuput +29 Maja Šuput - 1 Celebrity Maja Šuput po prvi put u hlačama u Supertalentu zbog važnog zadatka, no ovakve se definitivno ne viđaju svaki dan!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mato Horvat, Supertalent - 6 Mato Horvat, Supertalent - 5 Mato Horvat, Supertalent - 3 Mato Horvat, Supertalent - 2 +13 Mato Horvat, Supertalent - 4 Celebrity Boluje od cerebralne paralize, ali to ga ne sprječava da radi ono što želi: ''Neki su me u tome sputavali, ali ja se nisam dao!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene