Kao da je u 20-ima

Ljepotica isprovocirala javnost ponašanjem na medenom mjesecu: "Proživljavaš li krizu srednjih godina?!"

Heidi Klum (Foto: Instagram) Heidi Klum (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum (Foto: Instagram) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Instagram) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum (Foto: Instagram) +0 Heidi Klum (Foto: Instagram) Galerija

Heidi Klum i mlađahni Tom Kaullitz medeni mjesec provode u susjednoj Italiji.

46-godišnja manekenka trenutno uživa na luksuznoj jahti s novopečenim suprugom.

Pogledaj i ovo Heidi Klum (Foto: Instagram) Samo u gaćicama Kakvo tijelo! Ovako to izgleda kad mlađahni dečko ovu 45-godišnju ljepoticu slika u toplesu

Plavokosa Heidi Klum nedavno se udala po treći put i to za 16 godina mlađeg njemačkog glazbenika Toma Kaullitza u kojeg je ludo zaljubljena te to ne skriva.

A par je medeni mjesec odlučio provesti na jahti krstareći po talijanskoj obali. Trenutno se nalaze u blizini popularnog otoka Caprija, a plavokosi top-model stalno objavljuje fotografije kako bi njezini obožavatelji vidjeli kako se provodi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Ipak, slavna ljepotica uspjela je jednom fotografijom isprovocirati komentare na račun svog ponašanja u petom desetljeću, a radilo se o fotografiji na kojoj dotična uživa u sunčanom danu umotana samo u ručnik, no namjerno ga je spustila toliko da iz njega provire bradavice.

I dok su neki komentirali kako je nevjerojatno seksi, drugi su joj poručili da je vrijeme da se prestane ponašati poput tinejdžerke te da počne voditi računa o svoje četvero djece koji to moraju gledati. "Je li to kriza srednjih godina?!", upitao ju je jedan obožavatelj.

"Imaš djecu, prestani živjeti kao da si u dvadesetima", "Vulgarno, nije ti ovo Playboy", poručili su joj drugi, no čini se kako manekenku takvi komentari nisu niti najmanje pogodili, jer je ubrzo objavila još jednu fotografiju s leđa na kojoj je njezina stražnjica u prvom planu.

O njezinoj "krizi srednjih godina" raspisali su se i mediji kada se saznalo da ljubi mlađahnog glazbenika, pa su neki i posrpdno komentirali kako je dobila peto dijete.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Ipak, par vraća vjeru u ljubav, pa se čini kako je ljepotica nakon brojnih ljubavnih brodoloma napokon našla princa na bijelom konju. 

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Leyla Hajrović (Foto: PR) Leyla Hajrović (Foto: Instagram) Leyla Hajrović (Foto: Instagram) Leyla Hajrović (Foto: Instagram) +8 Leyla i Izet Hajrović (Foto: Instagram) Celebrity Supruga dinamovca u haljini koju će drugi moći kupiti tek u studenom: "U početku sam ja uzdržavala njega"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene