ponosna manekenka

Izrasla je u pravu ljepoticu poput svoje slavne majke, koja ne propušta priliku da se pohvali svojom mezimicom

Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Galerija

Heidi Klum na Instagramu često dijeli selfije sa svojom kćeri Leni, koja je u posljednje vrijeme sve više meta paparazza koji je prate u stopu.

Supermodel Heidi Klum na Instagramu se pohvalila ljepotom svoje kćeri Leni (16) koja neodoljivo nalikuje njoj samoj, a koja je odnedavno krenula putem svoje majke. Heidi je tako objavila nekoliko selfija sa svojom kćeri, a često ističe koliko je opsjednuta njome.

Pogledaj i ovo Heidi i Leni Klum Potpuno prirodno! Mlada kći Heidi Klum pohvalila se nesavršenostima koje mnogi tinejdžeri mrze, a ona ih je prihvatila s ovim argumentom!

Da joj je želja krenuti majčinim stopama, Leni je potvrdila još krajem prošle godine nakon što je s poznatom majkom pozirala za njemačko izdanje časopisa Vogue. Brojni svjetski mediji raspisali su se onda da je mlada manekenka dobar izgled naslijedila od majke, a izgleda da joj se smiješi uspješna karijera.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Heidi je Leni dobila s talijanskim poduzetnikom Flavijom Briatoreom, no par se razišao malo nakon što su objavili da čekaju svoje prvo dijete.

Klum je već u vrijeme kada se Leni rodila započela vezu s glazbenikom Sealom, a često je govorila da je Seal stvarni otac njezine kćeri. Glazbenik i manekenka imaju troje djece zajedno, a razišli su se 2012. godine. S gitaristom benda Tokio Hotel, Tomom Kaulitzem, Heidi Klum je vezu započela 2018., a godinu kasnije tajno su se vjenčali.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Vrbos (Foto: Instagram) Martina Vrbos (Foto: Instagram) Martina Vrbos (Foto: Instagram) +0 Martina Vrbos (Foto: Instagram) Nekad i sad Sjećate se Martine Vrbos? Nevjerojatno je koliko se ova žena promijenila, danas je potpuno druga osoba!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene