Zavidna Yasemin

U hit seriji njezina je uloga jedna od najomraženijih, no privatno je sasvim drugačija

Hazal Turesan (Foto: Instagram) - 5 Hazal Turesan (Foto: Instagram) - 5 Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Hazal Turesan (Foto: Instagram) Hazal Turesan (Foto: Instagram) - 2 Hazal Turesan (Foto: Instagram) - 5 Hazal Turesan (Foto: Instagram) - 4 Hazal Turesan (Foto: Instagram) - 1 Hazal Turesan (Foto: Instagram) Hazal Turesan (Foto: Instagram) - 3 +0 Hazal Turesan (Foto: Instagram) Galerija

Hazal Turesan hrvatski gledatelji poznaju kao crvenokosu Yasemin iz serije "Fazilet i njezine kćeri".

Turska glumica Hazal Turesan jedna je od najvećih negativki turske hit-serije "Fazilet i njezine kćeri", u kojoj glumi pohlepnu i ljubomornu Yasemin, a domaći su je gledatelji već imali prilike upoznati u seriji "Ljubav i novac" kao Asli.

Pogledaj i ovo Sabina Tandara Knezović prestižna nagrada Sabina Tandara Knezović dobitnica je Večernjakove ruže u kategoriji TV osoba godine: ''Hvala mojoj Novoj TV koja je iza mene''

Ova 34-godišnja glumica glumom se bavi od studentskih dana, čime njezina obitelj isprva nije bila oduševljena.

"Mogla sam danas biti diplomatkinja. Bila sam vrlo nesretna dok sam studirala. Politologija, Machiavelli i tako dalje. Predmeti su bili lijepi, ali kad je trebalo učiti, glava mi je bila prazna. Napokon, jednog dana sam prelomila u sebi i rekla - odlazim", izjavila je u jednom od intervjua za turski magazin Haberleri.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hazal Türesan (@painofkermit) on

Nakon toga upisala je studij glume, a sve ostalo je povijest. Među prvim serijama koje je snimila su "Deniz Yildiz" i "Ne zaboravi me", a nakon toga "Ljubav i novac" te konačno "Fazilet i njezine kćeri".

Kaže kako je ulogu Yasemin prihvatila zato što je dobila priliku surađivati s cijenjenom producentskom kućom, redateljima i dobrom glumačkom ekipom. No, Yasemin i Hazal u potpunosti su suprotnog karaktera.

"Ne poznajem niti jednu takvu osobu. No u arsenalu mojih glumačkih oružja jedno od najjačih je promatranje. Od svih likova koje sam mogla vidjeti odabrala sam dijelove koji bi odgovarali Yasemin i zatim prepustila stvar mašti kako bi ih sve spojila", objasnila je Hazal.

Iako se bavi glumom, ne voli gledati svoj lice na ekranu kao ni čuti vlastiti glas jer se nikad ne smatra dovoljno dobrom, no kritike i komentari koje dobiva govore ipak drugačije.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: Profimedia) +4 Meghan Markle (Foto: AFP) Celebrity I to smo dočekali: Omražena vojvotkinja napokon napravila nešto što je izazvalo divljenje javnosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene