Karleušina miljenica

Hrvatska Selena Gomez pokazala svoje tijelo u bikiniju, ali i otkrila detalj koji je svima zagolicao maštu

Hana Mašić (Foto: PR) Hana Mašić (Foto: PR) PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Mašić (Foto: PR) Hana Mašić (Foto: PR) Hana Mašić (Foto: PR) +0 Hana Mašić (Foto: PR) Galerija

Hana Mašić proslavila se pjesmom ''Nužno zlo'', preko noći je dobila titulu najseksi pjevačice, a u tome joj je zasigurno pomogla i usporedba sa Selenom Gomez koju joj je dala srpska pjevačica Jelena Karleuša.

Hana Mašić, poznata i kao hrvatska Selena Gomez, žari i pali regionalnom glazbenom scenom, a u moru obaveza uspjela je pronaći i vrijeme za kraći godišnji odmor.

Pogledaj i ovo Selena Gomez - 1 Opa! Selena Gomez oduševila je besprijekornom pojavom na humanitarnom događanju

Tako je Hana sedam dana uživala u Dalmaciji, točnije u Trogiru gdje je njoj i njezinim prijateljima bila početna točka od kuda su dalje uživali duž dalmatinske obale.

Tako je lijepa Hana uživala i u Vodicama, Šibeniku, na Čiovu, a osim čvrsto na zemlji, pjevačica je dio odmora provela i na brodu gdje je također punila baterije za nastupe koji su pred njom.

''Imala sam miran odmor. Puno sunca, mora, izležavanja… I to mi je baš trebalo. Ipak dvije noći smo izašli van u Šibenik i Vodice pa sam tako ipak imala i noćnog života. Puno odmora i malo tuluma – sjajan je recept da odmor bude kvalitetan. Na brodu sam zaista uživala, ali priznajem uvijek sam nekako sretna kad se usidrimo. Sada moram raditi na novim pjesmama, ali ako bude vremena možda još jednom skoknem na more'', kazala je Hana koju već naveliko prepoznaju na ulici.

Hana je mnogima ovog ljeta upala u oko i zbog svojeg atraktivnog izgleda, no maštu je ipak zagolicala time što je djelomično otkrila što nam priprema.

''Na jesen slijedi jedan duet. Tek krećemo s pripremama. Riječ je o velikoj zvijezdi i zato nikako ne smijem govoriti o tome. Presretna sam što će mi ta pjesma obilježiti početak karijere'', otkrila je seksi Hana koja uzdahe mami i svojim glasom i stasom.

Podsjetimo, Hana je pop folk pjesmom ''Nužno zlo'' doslovce zatresla hrvatsku medijsku scenu. Preko noći je dobila titulu najseksi pjevačice, a u tome joj je zasigurno pomogla i usporedba sa Selenom Gomez koju joj je dala srpska pjevačica Jelena Karleuša.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Mašić (Foto: PR) Hana Mašić (Foto: PR) Hana Mašić (Foto: PR) +0 Hana Mašić (Foto: PR) Galerija

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene