Kao iz bajke!

Hana Huljić zablistala u haljini u kojoj je stala pred oltar, a evo kako je točno odabrala vjenčanicu!

Vjekoslava i Tonči Huljić Vjekoslava i Tonči Huljić Hrvoje Krolo/DNEVNIK.hr 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Vjekoslava i Tonči Huljić Petar Grašo - 3 Zoran Grašo Snježana Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 +0 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Galerija

Svi su čekali vidjeti kako će izgledati Hanina vjenčanica, a mladenka je zaista zablistala u glamuroznoj bijeloj haljini.

Vjenčanje godine koje je domaća javnost iščekivala s velim nestrpljenjem je konačno održano, a Hana Huljić i Petar Grašo su pred kumovima i najužim članovima obitelji izrekli sudbonosno da u crkvi svetog Dominika u Splitu.

Pogledaj i ovo Petar Grašo i Hana Huljić spominju Danijelu Hana i Grašo snimljeni u Splitu, pogledajte kako se ponašaju u rodnom gradu, njihovi sugrađani nešto ne prestaju komentirati!

Svi su čekali vidjeti kako će izgledati Hanina vjenčanica, a mladenka je zaista zablistala u glamuroznoj bijeloj haljini.

Povjerenje za vjenčanicu je dala poznatom splitskom dvojcu. "Hana je naša dugogodišnja prijateljica i bila nam je zaštitno lice i isto nas je pratila kad smo snimali kampanje. Zapravo njezina vjenčanica nije iz naše klasične bride kolekcije, gdje imamo te naše krojeve, 6 do 7 modela. Ona je izrađena isključivo za nju, rađena je po nekakvoj njenoj osobnosti, to jest kako smo mi nju vidjeli. Moja supruga je odradila skicu i napravili smo par prijedloga i Hana se jako brzo odlučila u možda nekih 5-10 minuta i rekla evo to je ta koju želim. Ona je prekrasna jednostavna cura", rekao je dizajner Jurica Pirić za In Magazin ovoga tjedna.

"Taj cijeli stajling je prepustila ljudima koji rade s njom već dugo godina. Cipele radi Ledenko, A šminku i frizuru radi Josip Lijić tako da smo svi dugo godina suradnici i s Hanom radimo dugo godina sve te projekte i na neki način bilo je logično da se cijela ta ekipa skupi oko nje", objasnio je.

Sve o vjenčanju Hane Huljić i Petra Graše pratite na našem portalu OVDJE.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 +10 Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa Celebrity Hana i Grašo stigli u crkvu svetog Dominika u Splitu! Mladenka zablistala u predivnoj glamuroznoj vjenčanici!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Đonlić Rađa (Foto: John Pavlish) +0 Petar Grašo i Tonči Huljić - 1 Celebrity Viktorija Rađa objavila fotke s priprema za Hanino i Grašino vjenčanje, a njen Dino konačno otkrio lokaciju?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene