Predivni su!

Hana i Grašo stigli u crkvu svetog Dominika u Splitu! Mladenka zablistala u predivnoj glamuroznoj vjenčanici!

Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić i Petar Grašo Hrvoje Krolo/DNEVNIK.hr 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa Vjekoslava i Tonči Huljić Zoran Grašo Snježana Grašo - 1 +4 Petar Grašo - 3 Galerija

Hana Huljić i Petar Grašo izrekli su sudbonosno da u crkvi svetog Dominika u Splitu.

Hana Huljić i Petar Grašo izrekli su sudbonosno da u crkvi svetog Dominika u Splitu gdje su izrekli sudbonosno da pred članovima najuže obitelji i prijatelja.

Pogledaj i ovo Hana Huljić i Petar Grašo otkrila i kakav je kao otac Hana Huljić progovorila o braku s Petrom Grašom i prisjetila se njihova vjenčanja: "Na kraju je sve to bilo neizvedivo"

Reporter In Magazina Hrvoje Krolo javio je da su pred crkvu među prvima stigli mladenkin brat Ivan Huljić, te Petrov vjenčani kum Dino Rađa sa suprugom Viktorijom, roditelji mladenaca, a na posljetku Hana i Petar. 

Hana je blistala u glamuroznoj vjenčanici s otvorenim ramenima, dok je Petar bio elegantan u tamnom odijelu s leptir mašnom.

Vjenčanje je bilo obavijeno velom tajne, točna lokacija vjenčanja nije bila poznata sve do posljednjeg trenutka kako ih paparazzi ne bi opsjedali, a navodno čak ni uzvanici nisu znali točnu lokaciju.

Večer prije vjenčanja par je proveo u jednom restoranu u Žrnovnici, gdje su se mladenci zabavljali u društvu vjenčanih kumova, Domenice Žuvele i Dine Rađa te bliskih prijatelja, a dio atmosfere sa slavlja moglo se pogledati na profilu restorana na Instagramu, međutim fotografije su naknadno ulonjene.

Grašo i Hana u slatkom su iščekivanju prinove, a sam pjevač je to nedavno komentirao.

"Postat ću tata. Zahvalni smo na svakom koraku koji je vodio prema nama. Malo nam je smiješno da nas ljudi hvataju telefonom svuda, imam 25 godina karijere, ali očito ljudima fali malo tih lijepih priča. Ali ja ću se i dalje truditi čuvati svoju privatnost jer želim da ljudima bude bitna pjesma, a ne moja spavaća soba", kazao je Petar.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Đonlić Rađa (Foto: John Pavlish) +0 Petar Grašo i Tonči Huljić - 1 Celebrity Viktorija Rađa objavila fotke s priprema za Hanino i Grašino vjenčanje, a njen Dino konačno otkrio lokaciju?

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Hana, Tonči, Vjekoslava Huljić i Petar Grašo Hana Huljić i Petar Grašo Petar Grašo Petar Grašo - 6 +0 Petar Grašo - 5 Celebrity Isplivale fotografije Hanine i Grašine djevojačke i momačke večeri, intimnu proslavu organizirali su za svoje najbliže!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene