Svi znate tu pjesmu!

Hana Huljić odmalena je bila bliska s Danijelom Martinović, sjećate li se spota za njezinu pjesmu u kojem se pojavila?

Petar Grašo - 5 Petar Grašo - 5 Nova TV 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 5 Petar Grašo Petar Grašo Petar Grašo (Foto: PR) +0 Petar Grašo (FOTO: Instagram) Galerija

Hana Huljić je nova djevojka Petra Graše, koji je prije nje više od 24 godine bio u vezi s Danijelom Martinović, a kada je imala tri godine pojavila se u spotu za njezinu pjesmu.

Ovih dana svi bruje o vezi pjevača Petra Graše (45) i 14 godina mlađe Hane iz poznate splitske obitelji Huljić.

Pogledaj i ovo Hana Huljić, 2014. godina zanimljiv odabir... Ovako je Hana Huljić izgledala dok su Grašo i Danijela razmišljali o imenima za djecu, nije ni slutila što će joj se dogoditi osam godina kasnije!

Vijest o njihovoj romansi pojavila se samo pet mjeseci nakon što se doznalo da je nakon više od 24 godine došao kraj Grašinoj vezi s pjevačicom Danijelom Martinović.

Grašu s obitelji Huljić vežu dugogodišnje prijateljstvo i suradnja, baš kao i njegovu bivšu, koja je od 1991. do 1996. godine pjevala u Tončijevoj grupi "Magazin". U to je vrijeme upoznala i Hanu, koja se 1993. godine pojavila u spotu za pjesmu "Došlo vrijeme", kada je imala samo tri godine.

Hana i Grašo poznaju se otkako je ona bila djevojčica jer je on blizak suradnik i prijatelj njezina oca i njezini roditelji su rekli da odobravaju njihovu vezu. Prije pet godina su zajedno izbacili i pjesmu "Srce za vodiča", a Hana je tada izjavila da je Petar njezin idol.

Njihova veza navodno je započela još na ljeto i šuška se da par već živi zajedno u Grašinu zagrebačkom stanu.

  1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Petar Grašo i Hana Huljić Celebrity Danijela Martinović oglasila se prvi put nakon vijesti o Grašinoj novoj vezi, evo kako se ona zabavlja dok svi o njemu pričaju!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene