opa!

Hana Huljić objavila prvu fotografiju na Instagramu ove godine, evo što je to svima htjela pokazati!

Hana Huljić Grašo Hana Huljić Grašo Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Grašo Hana Huljić Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić Hana i Vjekoslava Huljić Hana i Vjekoslava Huljić Petar Grašo i Hana Huljić - 9 Hana Huljić i Domenica Žuvela Vjekoslava Huljić, Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić Grašo +19 Petar Grašo i Hana Huljić Grašo Galerija

Hana Huljić Grašo nakon dugo vremena objavila je svoju fotografiju na Instagramu, a njezini pratitelji su oduševljeni.

Glazbenica i supruga Petra Graše, Hana Huljić Grašo, nije baš aktivna na društvenim mrežama, posebice otkako je postala majka.

Pogledaj i ovo Hana Huljić Zgodna trudnica Hana Huljić pokazala kako izgleda mjesec dana prije poroda i u ljetnoj haljinici oduševila sve redom!

No sada je odlučila svojim pratiteljima pokazati koliko je sretna, ali i zgodna, a svojom novom fotografijom sve ih je obradovala.

Hana je pozirala pored polja makova s raširenim rukama i velikim osmijehom, odjevena u traperice i topić koji otkriva trbuh, a u opis fotografije stavila je emotikone cvijeća.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hana Who (@hana.huljic)

"Prekrasna", "Ljepoto predivna", "Stiglo je proljeće", "Baš lijepo", neki su od komentara koje je dobila, uz brojna srca i zaljubljene smajliće.

Hana je osvanula i u spotu za novu verziju pjesme "Marija Magdalena", kao jedna od pet pratećih vokala, a radi se o obradi za koju je zaslužan njezin otac, Tonči Huljić.

Podsjetimo, Hana i Petar Grašo, koji su u braku od veljače prošle godine, u srpnju su postali roditelji kćerkice Albe.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Blanka Blanka Blanka +6 Blanka Celebrity Pogledajte trenutak kada je haljina atraktivne Poljakinje postala puno kraća, za ovo je dobila ovacije publike!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Joker Out - 1 Joker Out - 2 Joker Out - 3 Joker Out . +5 Joker Out - 2 Celebrity Mladi Slovenci od Leta 3 dobili su jednu nemoralnu ponudu, a evo kako su reagirali kada je Hrvatska prošla u finale Eurosonga

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene