"Maestralno!"

Hanu Huljić dugo nismo vidjeli ni čuli, a sad kad se napokon pojavila, pogledajte čime je to sve oduševila!

Hana Huljić Hana Huljić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić Hana i Vjekoslava Huljić Vjekoslava i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić - 1 Petar Grašo i Hana Huljić - 7 Tonči i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić Grašo Petar Grašo i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić +19 Petar Grašo i Hana Huljić Galerija

Hana Huljić sudjelovala je u stvaranju nove verzije pjesme "Marija Magdalena", s kojom je Doris Dragović predstavljala Hrvatsku na Eurosongu 1999. godine.

Jedna od najuspješnijih hrvatskih eurovizijskih pjesama dobila je svoju novu verziju.

Pogledaj i ovo Tonči Huljić i Petar Grašo Otkrio nepoznate detalje Evo kako je Tonči Huljić shvatio da se nešto događa između Hane i Graše: "Mislio sam da je nešto, da mora doktoru..."

Doris Dragović u suradnji s Tončijem Huljićem izdala je obradu pjesme "Marija Magdalena", s kojom je predstavljala Hrvatsku na Eurosongu 1999. godine u Izraelu.

"Eurovizijski tjedan počinje... Marija Magdalena 24 godine kasnije u crossover verziji. Ona se malo promijenila, a Doris i ja smo ostali isti", našalio se Tonči u objavi kojom je na Instagramu najavio pjesmu.

U novoj verziji "Mariju Magdalenu" izvode je Tonči & Orchestra ft. Doris Dragović, a u stvaranju obrade sudjelovala je i Hana Huljić, koju dugo nismo vidjeli ni čuli. Hana je jedna od pet pratećih vokala, a pojavljuje se i u spotu.

Pjesma je izazvala lavinu pozitivnih reakcija. "Ovo je jedna od najboljih stvari u povijesti hrvatske glazbe! U šoku sam", "Maestralno", "Ovaj Huljić sve što dotakne pretvori u zlato", "Spektakularna obrada", samo su neki od brojnih komentara na YouTubeu.

Doris je s pjesmom "Marija Magdalena" na Eurosongu završila na visokom četvrtom mjestu, što je najbolji plasman Hrvatske na tom natjecanju, a ostvarila ga je i Maja Blagdan s pjesmom "Sveta ljubav" 1996. godine.

Inače, ovo nije prva suradnja Tončija i njegove kćeri Hane, a zajedno su skladali i prvu pop-misu u svijetu.
Hana se dosta pritajila od javnosti otkako je dobila kćerkicu Albu s Petrom Grašom, za kojeg se udala u veljači prošle godine.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 +25 Let 3 Zanimljivosti Evo kakve su reakcije stranaca na prolazak Leta 3 u finale, a jedan komentar se ponavlja i ističe od drugih!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Martinović Mrle Damir Martinović Mrle Let 3 Let 3 +25 Let 3 Celebrity Oglasio se Mrle! Nakon prolaska Leta 3 u finale Eurosonga objavio je urnebesan video iz kade!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene