"Vrijeme nam istječe..."

Hana Hadžiavdagić pohvalila se odlaskom na glasanje, ima i jasan stav o tome: "Veća sam Hrvatica od velikih Hrvata!"

Hana Hadžiavdagić Tabaković Hana Hadžiavdagić Tabaković Hana Hadžiavdagić Tabaković/Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Hadžiavdagić Tabaković Hana Hadžiavdagić Tabaković Hana Hadžiavdagić Tabaković Hana Hadžiavdagić Tabaković Hana Hadžiavdagić Hana Hadžiavdagić Tabaković - 19 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 10 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 9 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 7 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 5 +22 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 3 Galerija

Hana Hadžiavdagić glasala je na parlamentarnim izborima u Hrvatskoj, čime se pohvalila i na društvenim mrežama.

Influencerica Hana Hadžiavdagić oglasila se na društvenim mrežama nakon parlamentarnih izbora i otkrila da je i ona dala glas svom favoritu.

"Nakon obavljene građanske dužnosti otišla sam vježbati", napisala je uz svoju fotografiju iz teretane.

Pogledaji ovo Hana Hadžiavdagić Tabaković - 2 Celebrity Hana Hadžiavdagić usporedila je svoj izgled s Kylie Jenner, a potom se obratila i hejterima: "Žene plaćaju vilicu zbog koje meni kažu da ličim na konja..."

Na dan izbora Hana je pozvala sve građane Hrvatske da izađu na izbore.

"Vrijeme nam istječe... Sutra moramo svi izaći na izbore! Dosta je!" poručila je Hana, koja je krajem prošle godine dobila hrvatsko državljanstvo.

Pogledaji ovo Hana Hadžiavdagić Tabaković - 1 Celebrity Hana Hadžiavdagić odbrusila ljudima koji je ogovaraju: ''Kad me vide, prelaze na drugu stranu, budite face pa...''

O temi hrvatskog državljanstva ta bosanskohercegovačka influencerica sa zagrebačkom adresom već se oglasila na Instagramu i kada su je pitali otkad je ona Hrvatica.

"Veća od mnogih s obzirom na to da tu godinama živim i radim te plaćam uredno porez, za razliku od mnogih 'velikih Hrvata' koji imaju firme po Hercegovini. P. S. Neka ja nisam, ali neka jesu oni što glasaju i određuju sudbinu zemlji u kojoj su možda nekad bili na moru. Evo, ja znam nekoliko takvih iz Srednje Bosne koji nikad nisu bili u Zagrebu, ali su veći Hrvati od mene. Ovdje uopće ne govorim o vjeroispovijesti, čisto da bude jasno. Ljudi, znate li da je 2022.? Malo emancipacije nije naodmet", napisala je tada.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ava Karabatić - 6 Ava Karabatić - 5 Ava Karabatić - 7 Ava Karabatić - 8 +29 Ava Karabatić - 4 Zanimljivosti Evo kako je Ava Karabatić prošla na izborima, dobila je više glasova čak i od ministrice: "Nek' smo mi živi i zdravi"

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Pavić - 4 Lana Pavić - 1 Lana Pavić Lana Pavić +16 Lana Pavić Celebrity Svestrana Livajina kuma ukrala je pažnju u stožeru Rijeka pravde, javnost ju je upoznala kao misicu, a danas ima i titulu doktorice znanosti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene