Svi su bili tamo

'Hall Of Fame' party: Prozirna ekstravaganza domaćih ljepotica

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glamurozan party nije mogla narušiti ni kiša, a poznata lica izvukla su svoje najbolje opravice i stigla na crveni tepih.

MET Gala 2015: Kim Kardashian zaboravila je da smo svi vidjeli – Beyonce

Pogledaj i ovo Severina Sve je pratila! Severina objavila niz poruka birača koji su se požalili na probleme na biračkim mjestima: ''Ovo je doslovno krađa glasova!''

U centru Zagreba sinoć je održana glamurozna dodjela Story nagrada. U kavani Johann Franck okupili su se mnogi poznati gosti – bila je to prilika za pokazati svoj dobar stil.

Severina na glamurozni stigla s dečkom: 'Želja mog života je ispunjena'

Po uzoru na hollywoodski crveni tepih i nedavna golišava izdanja koje su nam priredile Jennifer Lopez, Beyonce, Kim Kardashian... sada su na red došle i domaće zvijezde koje su se htjele pokazati u najboljem svijetlu.

Tako je najviše nagrada osvojila Severina (humanitarka i zvijezda godine) koja se pojavila s novim dečkom. Zato je Jelena Rozga odnijela nagradu za pjevačicu godine. Na crvenom tepihu bilo je svega, no svima su upadale u oči Nives Celzijus koja je stigla u golišavoj haljini, baš kao i atraktivna Maja Šuput u crnom – no najveće iznenađenje priredila je glumica Senka Bulić. Sa svojom 51 godinom pokazala je kako itekako može konkurirati mlađim glumačkim kolegicama.

Glumica Ana Gruica stigla je u visokom stupnju trudnoće i uskoro će dobiti prvo dijete s piscem Hrvojem Šalkovićem, dok je Lana Jurčević nakon nedavnog spota 'Ludo ljeto' u kojem je samo  u bikiniju ovaj put naglasila seksi noge u mini haljini.

Tko je još došao pogledajte u galeriji. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene