Uživali na moru

Poznata manekenka paparazzima okrenula guzu na romantičnoj plovidbi jahtom sa suprugom pjevačem

Hailey i Justin Bieber Hailey i Justin Bieber Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Hailey i Justin Bieber Hailey i Justin Bieber - 2 Hailey i Justin Bieber - 1 Hailey i Justin Bieber - 3 Hailey i Justin Bieber - 4 +0 Hailey i Justin Bieber Galerija

Justin Bieber i supruga Hailey viđeni su kako razmjenjuju nježnosti na jahti, a manekenka je paparazzima ponosno pokazala guzu.

Pjevač Justin Bieber i njegova supruga, manekenka Hailey Bieber viđeni su kako uživaju na jahti u Meksiku.

Pogledaj i ovo Hailey Bieber - 2 Simboličan poklon U kratkoj minici prošetala je s poklonom koji je dobila od poznatog supruga pjevača, njega ipak nije bilo na vidiku

Zajedno s njima na jahti je vrijeme proveo i njihov psić Oscar, a paparazzima je za oko zapela mlađahna manekenka u bikiniju koji nije previše sakrio.

Hailey se rashladila u moru a potom pri izlasku iz vode grlila supruga okrenuvši guzu fotografima koji su odmah uhvatili trenutak.

Potom je legla na palubu kako bi uhvatila ten, a Justin je dalje uživao u pogledu s luksuzne jahte.

Hailey je prije nekoliko mjeseci ozbiljno zabrinula sve pratitelje i obožavatelje nakon što se oglasila na Instagramu i napisala da je završila u bolnici zbog moždanog udara.

"U četvrtak ujutro sjedila sam za doručkom sa svojim suprugom kada su započeli simptomi nalik na moždani udar i odvezena sam u bolnicu. Otkrili su da sam imao vrlo mali krvni ugrušak u mozgu, što je uzrokovalo nedostatak kisika, ali moje tijelo se oporavilo samo od sebe i to u roku od nekoliko sati. Iako je ovo definitivno bio jedan od najstrašnijih trenutaka kroz koje sam ikad prošla, sada sam kod kuće i dobro mi je. Jako sam zahvalna svim nevjerojatnim liječnicima i medicinskim sestrama koji su se brinuli o meni! Hvala svima koji su nam se obratili sa lijepim željama i brigom, te za svu podršku i ljubav", napisala je Hailey u priči koju je objavila na svom profilu na Instagramu.

Manekenka i pjevač su u braku od 2018. godine kada su se u tajnosti vjenčali, a godinu dana kasnije stali su pred oltar u kapelici u Južnoj Kaliforniji i ponovno jedno drugom izrekli "da", ali ovoga puta pred malo više od 150 gostiju.

Jednom je prilikom otvorila dušu te je priznala koliko joj je bilo teško nositi se s prevelikom medijskom pažnjom i priznala je kako se htjela sakriti od svega te nije htjela da joj se ljudi petljaju u život.

Pjevačici je dodatno situaciju otežala i reakcija obožavatelja Justina Biebera zbog njegove bivše ljubavi Selene Gomez.

Naime, Selena i Justin davno su bili u ljubavnoj vezi, a čim su prekinuli Bieber je ušao u vezu s Hailey iako je i sam priznao da još nije prebolio Selenu.

Hailey je zbog toga često bila depresivna, a često je doživljavala i govor mržnje od Seleninih obožavatelja, a za medije je priznala da je razmišljala i o tome da prekine vezu s Justinom jer više nije mogla izdržati pritisak javnosti.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Walme Valentina Walme Finalisti showa Ples sa zvijezdama Valentina Walme i Pedro Soltz +26 PEDRO I VALENTINA Ples sa zvijezdama ep 11 Celebrity Jesu li se ona i Pedro ikada posvađali, Valentina je otkrila odgovarajući na paprena pitanja ekipe In magazina!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Majoli i Davor Šuker Iva Majoli i Davor Šuker Iva Majoli Iva Majoli - 6 +5 Iva Majoli - 5 Celebrity Davor Šuker otputovao u Pariz na finale Lige prvaka pa sreo bivšu ljubav, skupa su pozirali!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene