nitko ga ne može utješiti

Bolni dani za Gorana Bregovića: Iznenada mu preminula mlađa sestra, glazbenik samo šuti i plače

Goran Bregović (FOTO: Zeljko Lukunic/PIXSELL) Goran Bregović (FOTO: Zeljko Lukunic/PIXSELL) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bregović, Severina, Marina Tucaković (FOTO: Pixell) Goran Bregović (FOTO: Petar Glebov/PIXSELL) +0 Goran Bregović (FOTO: Zeljko Lukunic/PIXSELL) Galerija

Glazbeniku Goranu Bregoviću sestra Dajana Bregović-Marić umrla je prije desetak dana u Splitu.

Glazbeniku Goranu Bregoviću (70) prije desetak dana iznenada je preminula sestra Dajana Bregović-Marić u 61. godini u Splitu, zbog čega je pao u depresiju te samo šuti i plače. 

Pogledaj i ovo Goran Bregović zbog njega odustala od karijere Malo tko zna kako izgleda supruga Gorana Bregovića, bila je jedna od najljepših manekenki bivše Jugoslavije, a poslije udaje se povukla iz javnosti!

Kako pišu srpski mediji, utješiti ga ne uspijevaju ni njegova supruga Dženana Sudžuka i kćeri.

"Goran je bio izuzetno vezan za mlađu sestru. Iako nisu živjeli zajedno jer su Goranovi roditelji bili razvedeni, pa je sestra bila s ocem u Splitu, a on kod majke u Sarajevu, on je često boravio ljeti kod sestre i puno ju je volio. Zato ga je njezina iznenadna smrt jako pogodila", ispričao je izvor za Kurir

"Ne znam kako će prebroditi gubitak jer depresija sve više uzima maha. Dobio je i antidepresive koje pije kako bi se oporavio, pa se njegovi najbliži nadaju da će mu vremenom biti lakše. Što će, život ide dalje, iako je gubitak zaista težak", dodao je izvor. 

Obavijest o smrti Goranove sestre objavljena je u osmrtnicama u Slobodnoj Dalmaciji i na tihom sprovodu bili su samo uži članovi obitelji. Kako pišu srpski mediji, Bregović je s Dajanom proveo mladenačke dane jer su njegovi roditelji Franjo i Borka bili rastavljeni. Zbog toga je on malo živio u Sarajevu, malo u Splitu.

Goranova mlađa sestra živjela je u stanu koji je dobio njihov otac kada je otišao u mirovinu u kvartu Blatine, a u njemu je nastala cijela posljednja ploča legendarnog benda "Bijelo Dugme". 

Nažalost, glazbenik nije mogao navraćati koliko je htio u Split zbog poslovnih obveza, no svojedobno je rekao da je njegova obitelj sentimentalno vezana za Dalmaciju. 

Goran ima još jednog brata Predraga, a kako nijedan od njih nije dobio sinove, Dajana je svome prezimenu dodala i prezime Bregović. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 +4 Maja Šuput - 6 Celebrity Pogledajte haljinu Maje Šuput koju nije odolio komentirati čak ni Navojec, bujni dekolte u prvom je planu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene