Bome je fleksibilna!

Srpska pjevačica razbacala se na pozornici u mini haljini, nije uopće pazila da ne pokaže previše

Goca Tržan Goca Tržan M.P./ATAImages/Pixsell 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Goca Tržan Goca Tržan Goca Tržan Goca Tržan Goca Tržan Goca Tržan Goca Tržan Goca Tržan Goca Tržan Goca Tržan +7 Goca Tržan Galerija

Goca Tržan je na koncertu u Beogradu pokazala zavidnu fleksibilnost.

Srpska pjevačica zabavne glazbe Goca Tržan (49) održala je koncert u mts Dvorani u Beogradu.

Za nastup je odabrala kratku plavu haljinu u kojoj je istaknula vitku figuru, a kad se razbacala po pozornici pokazala i zavidnu fleksibilnost.
Fotografije s njezina koncerta pogledajte u galeriji.

Iz njezinih ranijih intervjua poznato je da liniju održava redovitim treninzima i umjerenim konzumiranjem hrane.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

Tržan je na sceni od devedesetih kada je nastupala s grupom Trap 001. Prvi solo album izdala je 1999. godine pod naslovom "U niskom letu" i otada samostalno žari i pali scenom,

Neki od njezinih hitova su "Stoperka", "Gluve usne", "Žena za jednu noć", "Strašilo", "Zagrli", "Haljina" i duet "1200 milja", koji je snimila s Tošem Proeskim.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

Što se tiče njezina privatnog života, Goca je u sretnom braku s 14 godina mlađim bubnjarem Radomirom Novakovićem Rašom. Iz prvog braka s Ivanom Marinkovićem ima kćer Lenu.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson +21 Marko Perković Thompson i Mate Bulić Celebrity Thompsonov povratak izazvao je pravu euforiju, evo koliko ljudi se očekuje na koncertu: "Ovo je veliki događaj za sve obožavatelje hrvatske glazbe"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Morić i Fabrizio Corona - 1 Nina Morić i Fabrizio Corona - 2 Nina Morić i Fabrizio Corona - 3 Nina Morić i Fabrizio Corona - 4 +26 Nina Morić - 13 Celebrity Naša kontroverzna manekenka obrušila se na bivšeg supruga s kojim je imala skandalozan brak: "Natjerao me da se slikam gola, puno sam plakala"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene