ogroman interes

Thompsonov povratak izazvao je pravu euforiju, evo koliko ljudi se očekuje na koncertu: "Ovo je veliki događaj za sve obožavatelje hrvatske glazbe"

Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Dubravka Petric/Pixsell 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson i Mate Bulić Marko Perković Thompson i Mate Bulić Marko Perković Thompson i Dražen Zečić Marko Perković Thompson i Mate Bulić Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson i Mate Bulić +15 Marko Perković Thompson Galerija

Organizatori su otkrili detalje koncerta Marka Perkovića Thompsona, Dražena Zečića i Mate Bulića u Imotskom.

Marko Perković Thompson vraća se na pozornicu nakon dvije godine pauze od nastupa.

S Matom Bulićem i Draženom Zečićem pjevat će na obnovljenom stadionu Gospin dolac u Imotskom 6. kolovoza, a organizatori su sada otkrili detalje.

"Sami koncert je nastao kao ideja da se u Imotskom organizira događaj koji bi predstavljao vrhunac ljeta i privukao jako veliki broj posjetitelja, a teško da može bolje od ovakvog nastupa", rekao je organizator Ivan Ivkošić za Dalmatinski portal.

Očekuje se pun stadion, odnosno 20-ak tisuća posjetitelja.

"Na pozornici će nastupiti Dražen Zečić i Mate Bulić, dobro poznati po svojim veselim nastupima i hitovima, uz posebnog gosta i prijatelja Imotskog - Marka Perkovića Thompsona. S ponosom najavljujemo Thompsonov nastup koji je već nakon prvih neslužbenih objava priredio pravu euforiju i iznimno veliki interes. Ovaj koncert predstavlja veliki događaj za sve obožavatelje hrvatske glazbe. Kompletna organizacija se radi na najvišoj mogućoj razini te će posjetitelji zasigurno biti oduševljeni doživljenim", poručio je Ivkošić.

Ulaznice za koncert puštene su u pretprodaju, a očekuje se da će planuti.

Idete li na koncert Marka Perkovića Thompsona, Dražena Zečića i Mate Bulića u Imotskom?

  • Da, to se ne propušta!
  • Ne
  • Još ne znam

Ukupno glasova:

Thompson je posljednji koncert održao 2022. godine, nakon čega se povukao iz javnosti i otkazao nastupe kako bi bio uz svog sina Antu Mihaela, koji je završio u bolnici, a upravo ga je on nagovorio da se sada vrati nastupima.

Osim Ante, Marko i njegova supruga Sandra Perković imaju još blizanke Katarinu i Cvitu, sina Petra Šimuna i kćer Divu Mariju.

Krajem prošle godine Thompson je s brojnim drugim domaćim glazbenicima snimio domoljubnu pjesmu "Zemlja heroja", koja je brzo osvojila njegovu publiku.

Pogledaji ovo Marko Perković Thompson i Sandra Perković Celebrity Tko je samozatajna Thompsonova supruga? Rijetko je imamo priliku vidjeti, a jedna od njegovih najljepših pjesama posvećena je baš njoj!

Pogledaji ovo Marko Perković Thompson Celebrity Thompsona je na povratak nastupima nagovorio sin zbog kojeg se prije dvije godine povukao iz javnosti: "Obećao mu je!"

Pogledaji ovo Marko Perković Thompson Celebrity Tim Marka Perkovića Thompsona reagirao na laži koje kruže društvenim mrežama: "On nikada to ne radi!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Morić i Fabrizio Corona - 1 Nina Morić i Fabrizio Corona - 2 Nina Morić i Fabrizio Corona - 3 Nina Morić i Fabrizio Corona - 4 +26 Nina Morić - 13 Celebrity Naša kontroverzna manekenka obrušila se na bivšeg supruga s kojim je imala skandalozan brak: "Natjerao me da se slikam gola, puno sam plakala"

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Kimberley Garner - 8 Kimberley Garner - 7 Kimberley Garner - 6 Kimberley Garner - 5 +24 Kimberley Garner - 4 Celebrity Kraću haljinu vjerojatno nije mogla ni pronaći, a manjak materijala bio je vidljiv i kad je fotografima okrenula leđa

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene