Fino mu je odgovorila!

Domaća glumica bezobraznog pratitelja dobro spustila na zemlju, pitao ju je o škakljivim scenama iz serije

Na granici (FOTO: Dnevnik.hr) Na granici (FOTO: Dnevnik.hr) 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Karmen Sunčana Lovrić (FOTO: Instagram) Karmen Sunčana Lovrić (FOTO: Instagram) Na granici (FOTO: Dnevnik.hr) Na granici (FOTO: Dnevnik.hr) Karmen Sunčana Lovrić (Foto: John Pavlish) Karmen Sunčana Lovrić (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Karmen Sunčana Lovrić (FOTO: Dnevnik.hr) +0 Karmen Sunčana Lovrić (FOTO: Instagram) Galerija

Karmen Sunčana Lovrić na Facebooku je objavila kako joj je jedan od pratitelja "uletio" u privatnim porukama te je zgrozila brojne fanove.

Naša glumica Karmen Sunčana Lovrić na svom je profilu na Facebooku objavila kako joj je u privatnoj poruci "uletio" jedan od njezinih pratitelja.

Pogledaj i ovo Karmen Sunčana Lovrić (Foto: John Pavlish) sve ispričala Još jedna domaća glumica otvorila dušu: “Redatelj je predložio da se nađemo kod njega doma, a onda...”

"Dobar dan, ljepotice! Da li u stvarnosti onako seks voliš kao u domaćim TV serijama?" upitao ju je, a ona mu je spremno odgovorila i sve objavila na svom profilu.

"Isto, baš skroz isto, isto kao što u stvarnosti podmećem zmije u košare za piknik, trujem čajeve ljudima, vičem samo 'neću' svima i sve mi odgovara s neću, pa i stvari, spašavam svijet svaki dan sa svoje dvije frendice špijunke i rastem kao maslačak koji se sprema na godišnji bal cvijeća", napisala je glumica. Brojni pratitelji odmah su sve komentirali.

"Ljudi baš znaju biti iju", "Facebook, nepresušan izvor primata", "Zbilja kreten! Ali koliko se on potrudio... to su rečenice. Nije samo 'alo' 'ej', 'di si mala' i tako ti biseri", "Ovo je teža kategorija budaletine", samo su neki od komentara.

Jedan od onih dana...

Posted by Karmen Sunčana Lovrić on Wednesday, November 18, 2020

Karmen Sunčana Lovrić inače je zvijezda serije Nove TV "Na granici".

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) +0 Kate Middleton i princ William (Foto: Getty) Zanimljivosti William i Kate sklopili tajni dogovor: On nije htio čuti za vjenčanje s njom, a ona se poslužila ženskom taktikom?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene