kakva transformacija

Bio je najpoželjniji muškarac za kojim su uzdisale žene diljem svijeta, a sada ga jedva prepoznajemo

Nick Nolte (Foto: Profimedia) Nick Nolte (Foto: Profimedia) profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Nick Nolte (Foto: IMDB) Nick Nolte (Foto: IMDB) Nick Nolte (Foto: Profimedia) Nick Nolte (Foto: Profimedia) Nick Nolte (Foto: Profimedia) +0 Nick Nolte (Foto: Profimedia) Galerija

Za glumcem Nickom Nolteom uzdisale su žene diljem svijeta, a taj holivudski šarmer danas živi daleko od očiju javnosti te bismo ga jedva prepoznali na prvu.

Holivudski glumac Nick Nolte u veljači sljedeće godine proslavit će 80. rođendan, a prije nego što je pustio bradu i postao neprepoznatljiv, bio je jedan od najpoželjnijih muškaraca svijeta.

Nolte je karijeru započeo kao model, a nakon toga se bacio u glumačke vode te je zbog svog šarma i karizme brzo osvojio čitav svijet. Tijekom bogate karijere snimio je više od 50 filmova te je triput bio nominiran za prestižnu nagradu Oscar.

Žene diljem svijeta uzdisale su za njim te je u mladosti bio smatran seks-simbolom Hollywooda. Ipak, otad su prošla desetljeća, a Nolte više nije ono što je bio. 79-godišnji glumac ispod duge brade jedva je prepoznatljiv, a razbarušena kosa i ležeran stil transformirali su ga u čovjeka kojeg bi rijetko tko na ulici prepoznao iz prve.

Ovaj velikan američke filmske scene osim po glumačkoj karijeri poznat je i po turbulentnom privatnom životu. Borio se s ovisnostima, a iza sebe ima i brojne propale veze. Imao je i problema s vlastima, a davne 1965. godine uhićen je zbog krivotvorenja dokumenata. Dobio je čak 45 godina zatvorske kazne, no uspio se izvući jer je presuda na kraju bila odbačena.

Pred oltar je stao četiri puta, a ima dvoje djece. Nolte danas živi mirnim životom bez poroka, a pokušava ostati što dalje od očiju javnosti.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Getty) Hana Cross i Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Getty) Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Getty) +2 Hana Cross i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Celebrity Iskoristila priliku i pokazala zamamnu figuru, dok se njezin bivši hvali vjenčanjem koje će pratiti čitav svijet

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene