ranojutarnja šetnja

Još je u punoj snazi te uspješno prati tempo 38 godina mlađe zaručnice: Ni vrućine ga nisu usporile

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dolph Lundgren u lipnju se zaručio s Emmom Krokdal i pohvalio sretnom viješću na svom Instagramu.

Glumac i majstor borilačkih vještina Dolph Lundgren (62) posljednjih dana formu održava pješačenjem s 38 godina mlađom zaručnicom Emmom Krokdal

Pogledaj i ovo showbuzz zaručeni golupčići Našao je ljubav s 39 godina mlađom koja je vršnjakinja njegove kćeri, predviđali su im ekspresan kraj, no oni uživaju i kritike ignoriraju

Dolph i osobna trenerica viđeni su u Los Angelesu kako se šeću rano ujutro prije velikih vrućina. Obukli su kratke hlače i majice te obuli tenisice, a na licima su imali zaštitne maske. 

Švedski snagator uspješno je držao korak s mlađahnom Krokdal, no kad su završili pješačenje, morao se malo osvježiti. Dolph, koji se često nalazio na listama najseksi muškaraca, prije ulaska u auto popio je velike količine vode i polijevao lice. 

Glumac je prije nekoliko dana nasmijao pratitelje šaljivom objavom. "Poveo sam svoju bebicu malo po Beverly Hillsu. Moja zaručnica je također išla", napisao je Šveđanin pozirajući s Emmom kraj svog Ferrarija.  

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Took my baby for a spin around Beverly Hills. My fiancé came along as well 😉

A post shared by Dolph Lundgren (@dolphlundgren) on

Inače, Lundgren je nedavno zaprosio Emmu skupocjenim ružičastim dijamantom, a sretnom viješću pohvalio se na Instagramu. Mnogi su komentirali da glumčeva zaručnica nalikuje na njegovu kćer Idu (24), čija je vršnjakinja. 

Dolph se ženio dva puta, a s prvom suprugom Peri Momm bio je u braku samo od 1991. do 1992. Druga žena bila mu je modna dizajnerica Anette Qviberg, od koje se razveo 2011. nakon 17 godina braka. Supružnici su dobili kćeri Idu i Gretu. Greta ima 18 godina. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene