kao djevojčica!

Možete li pogoditi na prvu koliko ova žena ima godina? Unatoč teškom životnom periodu baš blista!

Gisele Bundchen Gisele Bundchen Profimedia 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Gisele Bündchen - 1 Gisele Bündchen - 2 Gisele Bündchen - 4 Gisele Bündchen - 5 Gisele Bündchen - 6 Gisele Bundchen (Foto: Instagram) Gisele Bundchen - 2 Gisele Bündchen i blizanka Patricia - 1 Gisele Bündchen - 3 Gisele Bündchen - 5 +22 Gisele Bündchen - 6 Galerija

Gisele Bundchen uživala je na plaži sa svojom kćeri Vivian i njezinom prijateljicom, a paparazzi su ih ulovili dok su izlazile iz mora.

Slavna manekenka Gisele Bundchen nakon razvoda od Toma Bradyja odmara s kćeri Vivian. 

Paparazzi su je ulovili tijekom izlaska iz mora, a na sebi je imala dvodijelni crni badić koji je idealno pokazao njezinu besprijekornu figuru. Iako su joj 42 godine, njezino tijelo zasigurno bi poželjele i mnoge 20-godišnjakinje.

Gisele je izgledala i puno mlađe u licu jer nije imala ni trunke šminke na njemu, a njezina kosa bila je mokra od kupanja.

Pozirala je veselo s djevojčicama, a u rukama je držala dasku za surfanje.

Nedavno je uživala u društvu svoje sestre blizanke Patricije s kojom je prisustvovala na Gala večeri u Miamiju.

Osim Patricije ima još četiri sestre Grazielu, Gabrielu, Raquel i Rafaelu, a upravo Patricia radi kao Giselina menadžerica i pregovara o njezinim poslovima.

Slavna manekenka posljednjih nekoliko mjeseci puni medijske stupce zbog razvoda od Toma Bradyja, s kojim se vjenčala 2009. godine. 

Zajedno su dobili sina Benjamina i kćer Vivian, a Brady s bivšom partnericom Bridget Moynahan ima još i sina Jacka. U kolovozu prošle godine par se obratio na društvenim mrežama te su potvrdili glasine o razlazu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 5 Lidija Bačić - 6 +25 Lidija Bačić - 3 Celebrity Bombastična figura Lidije Bačić ocrtavala se u tijesnoj haljini, ali sve je još više očarala prednjim dijelom outfita, koji je otkrio sve njezino bogatstvo!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Boris Rogoznica - 1 Boris Rogoznica - 2 Boris Rogoznica (FOTO: Laura Vrabec) Boris Rogoznica +23 Boris Rogoznica Zanimljivosti Boris Rogoznica sve je zbunio objavom zadnje fotografije, mnogi su pomislili da ima brata blizanca: ''Čovječe, pa i uši su vam iste!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene