izvela je to suptilno

Gigi Hadid konačno otkrila detalj o svojoj kćeri koje je mnoge zanimao, tajila ga je čak 4 mjeseca

Gigi Hadid (Foto: AFP) Gigi Hadid (Foto: AFP) Afp 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Gigi Hadid (Foto: AFP) Gigi Hadid (Foto: AFP) Gigi Hadid (Foto: Getty Images) +0 Bella i Gigi Hadid (Foto: AFP) Galerija

Gigi Hadid je u opisu na svojem Instagramu napisala "mama od Khai" i tako otkrila kako su ona i Zayn Malik nazvali svoju kći.

Manekenka Gigi Hadid (25) konačno je otkrila kako su ona i njen partner, pjevač Zayn Malik (28), nazvala svoju kćer koju su dobili prije četiri mjeseca.

Pogledaj i ovo Gigi Hadid i Zayn Malik (Foto: Instagram) Objavili i fotografije Sreći pjevača i poznate manekenke nema kraja, dirljivim objavama otkrili da su postali roditelji

Manekenka je to učinila na jako suptilan način, tako što je u svoj opis na Instagramu dodala "mama od Khai".

Khai znači "odabrana" i "kraljevna ili plemkinja", a potječe od starih Egipćana, piše The Mirror. Moguće je i da je Gigi kći nazvala po sestri Belli kojoj je srednje ime Khair.

Hadid je ime svoje kćeri otkrila točno na dan kada je malena napunila četiri mjeseca. Posebnu prigodu Gigi je obilježila i fotkom u svojim Instagram Storyjima na kojoj kći ljubi u obraz, i na kojoj je otkrila tek djelić njezinog lica jer su ona i Zayn odlučili da kćerine fotografije neće dijeliti s javnosti.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Gigi Hadid (@gigihadid)

Mladi roditelji sa svojom kćerkicom trenutačno žive na jednoj farmi u Pennsylvaniji koju su navodno kupili prema preporuci Gigine majke Yolande, koja također živi u susjedstvu. Život udaljen od gradske vreve više im odgovara, no tu i tamo Gigi voli posjetiti grad i prošetati se gradskim ulicama.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić Tatjana Jurić i Dalibor Bosančić - 4 Tatjana Jurić i Dalibor Bosančić - 2 Tatjana Jurić i Dalibor Bosančić - 3 +4 Tatjana Jurić i Dalibor Bosančić - 1 Celebrity Tatjana Jurić vraća se na televiziju: Novim poslom pohvalila se i sama, a evo gdje ćete je opet gledati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene