Zar već?

Ronaldova Georgina objavila je fotografiju tromjesečne kćerkice, a jedan detalj na djevojčici posebno je privukao pažnju

Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Kći Cristiana Ronalda i Georgine Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo - 6 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 5 Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo - 4 Georgina Rodriguez - 9 Georgina Rodriguez - 7 Georgina Rodriguez - 5 Georgina Rodriguez - 1 Georgina Rodriguez - 3 +9 Georgina Rodriguez - 4 Galerija

Georgina Rodriguez objavila je fotografiju malene kćeri Belle Esmeralde i pokazala da joj je već odlučila probušiti uši i staviti naušnice.

Partnerica Cristiana Ronalda, zanosna Georgina Rodriguez objavila je u priči na svojem profilu na Instagramu najnoviju fotografiju njihove kćeri Belle Esmeralde i pritom otkrila jedan zanimljivi detalj.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez "Georgina će se uzrujati" Fotka Ronalda i Georgine osvanula je u medijima, ali s ogromnom razlikom od originala, vidite li što su joj učinili?

Preslatka djevojčica na fotografiji mirno spava, a dodatnu pažnju privukao je dizajnerski podbradnik za bebe, ali i naušnice u ušima, koje je probušila sa samo tri mjeseca.

Par je u travnju ove godine dobio djevojčicu, koju su nazvali Bella Esmeralda, a pri porodu su izgubili sina.

Naime, Georgina je nosila blizance. Tragičnu vijest objavili su na svojim profilima na Instagramu, a nekoliko dana kasnije podijelili su i obiteljsku fotografiju s novorođenom djevojčicom.

Bella Esmeralda drugo je dijete koje je Georgina rodila Ronaldu, zajedno su dobili još djevojčicu Alanu Martin, dok su nogometašu surogat-majke rodile sina Cristiana Juniora te blizance Evu i Matea, koje je njegova zaručnica prihvatila kao svoje.

Ronaldo i Georgina nedavno su uživali s djecom na Mediteranu, kojim su plovili luksuznom jahtom od pet i pol milijun funti, a čijom se snimkom nogometaš pohvalio na Instagramu.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Siniša i Jelena Vuco - 1 Siniša i Jelena Vuco - 3 Brigita Vuco - 1 Brigita Vuco - 2 +19 Brigita Vuco - 3 Celebrity Vuco objavio rijetku fotografiju s predivnom suprugom Jelenom, znate li kako uopće izgleda ljubav njegova života?

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Francesco Totti, Ilary Blasi Francesco Totti, Ilary Blasi Francesco Totti i Ilary Blasi Francesco Totti i Ilary Blasi +0 Noemi Bocchi Celebrity Poslije 17 godina pukao brak legendarnog nogometaša, zna se što im je presudilo, nije baš najugodnije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene