"susjedi iz pakla"

Spašavaju englesko kazalište i osvajaju simpatije, a njihovi američki susjedi ih preziru

Amal Clooney (Foto: Profimedia) Amal Clooney (Foto: Profimedia) profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Amal Clooney (Foto: Profimedia) +0 George Clooney (Foto: Profimedia) Galerija

George i Amal Clooney donirali su novčana sredstva kazalištu u Berkshireu.

Iako su odabrali živjeti na velebnom imanju u Los Angelesu, George i Amal Clooney nisu zaboravili na engleski Berkshire u kojem imaju vilu vrijednu 12 milijuna funti. 

Pogledaj i ovo Amal Clooney Kao opčinjen! Nikad ljepša dobro poznata odvjetnica zasjenila je nekad najpoželjnijeg frajera, pogledajte kako on pazi na nju i treperi pokraj nje!

Naime, supružnici su pomogli lokalnom kazalištu koje je zatvoreno zbog pandemije koronavirusa. Zahvaljujući donaciji Georgea i Amal kazalište The Mill at Sonning, koje je zbog financija trebalo biti trajno zatvoreno, krenut će s novim predstavama 30. listopada, piše Daily Mail

"Od srpnja, kada je proslavilo svoj 38. rođendan, jedino je mogao raditi restoran koji je u sastavu teatra i to s ograničenim brojem stolova. No zahvaljujući prikupljanju sredstava i donacijama holivudske zvijezde Georgea Clooneyja i njegove supruge Amal, koji su naši bliski susjedi i redoviti posjetitelji, sada će kazalište preživjeti ovu krizu", ispričao je glasnogovornik The Mill at Sonning. 

Inače, američki mediji su nedavno pisali o supružnicima Clooney kako uzrujavaju susjede u Los Angelesu. Na njihovom golemom imanju traju već godinu dana građevinski radovi i trebali bi još šest mjeseci. Zbog toga su dobili nadimak susjedi iz pakla jer buka uzrujava stanovnike četvrti Studio City. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene