usklađeni!

Omiljeni domaći voditelj u Dohi plijeni pozornost u posebnom navijačkom izdanju, a jednaka nose i njegovi sinčići

Frano Ridjan Frano Ridjan Foto: Igor Kralj/Pixsell

Frano Ridjan snimljen je u centru Dohe u personaliziranom dresu, a na Instagramu se pohvalio da je jednake nabavio i svojim sinovima, koji navijaju od kuće.

Voditelja Franu Ridjana nakon pobjede Vatrenih fotografi su snimili u centru Dohe, gdje je prošetao u posebnom navijačkom izdanju. Frano je bio u dresu sa svojim imenom i brojem 10, koji nosi naš kapetan Luka Modrić, a u pričama na Instagramu pohvalio se i da je takve dresove nabavio svojim sinovima.

Pogledaj i ovo Frano Ridjan - 1 Na slatkim je mukama Voditelj Supertalenta Frano Ridjan nominiran je za važnu medijsku nagradu: ''Kad sam vidio s kim sam nominiran, ja sam već pobijedio!''

"Najbolje zamjene u gradu", napisao je preko fotografije svojih sinova Maura i Manuela, koji su ostali s mamom kod kuće.

U pričama na Instagramu požalio se i na visoke temperature u glavnom gradu Katra.

"Sparina popustila, ali... 29 Celzijevih stupnjeva", napisao je preko fotke na kojoj nosi navijačke naočale s bijelo-crvenim kvadratićima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 📺 Frano Ridjan 🎤 (@thefranor)

Ridjana inače svake nedjelje gledamo u "Supertalentu", koji vodi s Igorom Mešinom, a obojica su tijekom godina postali omiljena televizijska lica.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Dominik Livaković s majkom i suprugom Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić - 3 Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić - 1 +20 Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić - 4 Zanimljivosti Roditelji heroja utakmice Dominika Livakovića poznati su Zadrani, a u rodu je i s velikom jugoslavenskom nogometnom zvijezdom

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Mateo Kovačić Izabel i Mateo Kovačić - 1 Izabel i Mateo Kovačić - 2 Izabel i Mateo Kovačić - 3 +18 Izabel Kovačić sa sinčićem Celebrity Mateo Kovačić proslavio pobjedu u najslađem mogućem društvu: "Ivan mi objašnjava da smo u četvrtfinalu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene