Zaboravljeni materijali

Franka Batelić otkrila detalje o pjesmi za Eurosong, a mi smo izvukli njezine snimke stare 10 godina

Franka Batelić (FOTO: Pixell) Franka Batelić (FOTO: Pixell)

Hrvatska je dobila nasljednika Jacquesa Houdeka za Eurosong. Kartu za Lisabon dobila je Franka Batelić.

Od kad je čula vijest, Franki Batelić osmijeh ne silazi s lica. Ona će ove godine pjesmom ''Crazy'' predstavljati Hrvatsku na Eurosongu u Portugalu.

Pogledaj i ovo Franka Batelić ''I on bi u gaće!'' Pogledajte kako je sin Franke i Ćorluke reagirao na nastup Leta 3 na Eurosongu, pjevačica je objavila urnebesan video mališana!

''Zvuči nestavarno još uvijek i dat ćemo sve od sebe da to bude savršeno i najbolje od svega što možemo dati'', kazala je Franka Batelić.

O samoj pjesmi vrlo se malo zna, a pod velom tajne ostat će još neko vrijeme. Ono što znamo je da tekst potpisuje ona, a glazba je djelo - Branimira Mihaljevića.

''Mislim da će se ljudi jako iznenaditi kad čuju pjesmu i da će ili jako pozitivne dojmove kod njih izazvati ili ono, negativne, dakle nema ništa između'', opisala je Franka pjesmu.

Franka Batelić (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) Franka Batelić (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL)

Iako kaže da bi ulaskom u finale bila zadovoljna, plasmanom ne razbija glavu. Do 8. svibnja i nastupa u Lisabonu, čekaju je iscrpne pripreme. Nastup već smišlja.

''Minimalistički, bez pretjerivanja oko nekakvih koreografija, ali vidjet ćemo zapravo sve s vremenom, možda ja sad zapravo sve ovo pričam, a ne ispadne tako. Tako da vidjet ćemo'', objašnjava pjevačica.

Danas 25-godišnju Franku upoznali smo prije gotovo 10 godina kao natjecateljicu u Showtime-u Nove TV. Iako je iz emisije izašla kao pobjednice, nije znala što budućnost nosi.

Kako je to izgledalo prije deset godina, pogledajte u video priči.

Franka Batelić (FOTO: Pixell) Franka Batelić (FOTO: Pixell)


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene