divne fotke!

Franka Batelić ponosno pokazala goli trudnički trbuh, do dolaska prinove broji još sitno!

Franka Batelić Franka Batelić Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 1 Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić +16 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Galerija

Franka Batelić objavila je fotografije na kojima je pokazala goli poveći trudnički trbuh.

Pjevačica Franka Batelić u slatkom je iščekivanu drugog djeteta i do poroda broji još sitno.

Pogledaj i ovo Marko i Branka Grubnić uputili čestitke Blagdanska raskoš i obitelj na okupu: Poznati Hrvati pokazali kako slave Uskrs, evo tko se posebno potrudio oko dekoracije!

Sada je na svojem profilu na Instagramu pokazala poveći i goli trudnički trbuh.

"Okej veselim se da ću uskoro opet moći zakopčati traperice, ali falit će mi ova lupkanja i koprcanja malog poklončića u meni koji nam uskoro stiže grijati srca i isprekidati san", napisala je uz fotke na kojima je raskopčala košulju i otkrila trbuh, te se zahvalila fotografkinji jer ju je nagovorila da pozira ovako.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

"Kako si slatka", "Divna Frankica", "Puknut će mi srce", pisali su joj oduševljeni obožavatelju u komentarima uz brojna srca i zaljubljene smajliće.

Franka sa suprugom Vedranom Ćorlukom već ima sina Viktora, a pjevačica je drugu trudnoću dugo uspjela sakriti u javnosti i otkrila ju je tek kada više nije mogla sakriti trbuh jer je u to vrijeme bila članica žirija showa "Ples sa zvijezdama". Spol bebe nije poznat javnosti i par je tu informaciju odlučio zadržati za sebe.

Inače, Franka i Vedran vjenčali su se 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale. Prije toga bili su šest godina u vezi, a upoznali su se na ljetovanju na Zrću.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Ćiritović i Iva Duduković Petar Ćiritović i Iva Duduković - 2 Petar Ćiritović i Iva Duduković - 1 Petar Ćiritović i Iva Duduković +0 Petar Ćiritović i Iva Duduković Celebrity Domaći par koji je dugo vezu krio od javnosti ne viđamo često, no sad se pojavila i fotka na kojoj zaljubljeno poziraju  

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 10 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 7 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 5 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 6 +22 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 8 Celebrity Nova partnerica Marka Pecotića napokon se oglasila, i to jer joj je jedna stvar baš zasmetala: ''Shvatite nas...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene