Otvorio dušu

Naš glumac otvoreno progovorio o problemu s kojim se bori od osnovne škole, priznao je i što mu je najteže

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Vidović - 1 Filip Vidović - 2 Paula Jeričević i Filip Vidović - 1 Paula Jeričević i Filip Vidović - 2 FILIP I PAULA Ples sa zvijezdama ep 11 Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević Paula Jeričević i Filip Vidović +19 Filip Vidović, Paula Jeričević, Mislav Čavajda Galerija

Filip Vidović u polufinalu showa "Ples sa zvijezdama" progovorio je o problemu s mucanjem koji ga nije spriječio u ostvarivanju njegovih snova.

Mladi glumac Filip Vidović u polufinalu showa "Ples sa zvijezdama" progovorio je o problemu koji ga muči još od osnovne škole.

Pogledaj i ovo Pedro i Valentina pobijedili u Plesu sa zvijezdama - 2 emotivna završnica Donosimo prve reakcije pobjednika showa "Ples sa zvijezdama" i ostalih finalista, suze su tekle u potocima!

U prilogu koji je prikazan prije njegova nastupa s Paulom, Filip je otkrio da mu najveći stres u showu predstavlja davanje izjava, jer muca.

"Pratim 'Ples sa zvijezdama' od prve sezone, htio sam biti unutra i pobijediti. Zapravo mi je važno da dođemo u finale i da damo sve od sebe tamo. Ples mi nije stres, više mi je gušt i uživanje. Nekako mi je na samom početku najstresnija stvar bila davanje izjava. U liveu mi to zna bit stresno ako me Maja i Igor nešto pitaju, ali radim i na tome, i to je sad već puno, puno bolje", ispričao je Filip.

"Imam malo problema s mucanjem, ali to nije ono što me tu koči. Počeo sam mucati u osnovnoj školi, u 5. ili 6. osnovne, a curama je to bilo slatko. Sa mucanjem možeš sve, možeš i glumiti i pjevati, možeš sve" naglasio je, a dodao je i kako mu se život dosta promijenio otkako sudjeluje u showu.

"Ljudi mi sve više prilaze, a to je zapravo jako zabavno i simpatično. Ima nešto lijepo u tome", kazao je glumac.

Filip i Paula u polufinalu su plesali cha cha cha i rumbu, te su jedan su od četiri para koji su se plasirali u finale showa "Ples sa zvijezdama".

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Mladen Grdović Mladen Grdović Snježana Schilinger Snježana Schilinger +9 Mladen Grdović Celebrity Poslije tužnih Grdovićevih scena Snježana Mehun stala u njegovu obranu: ''Ovo više nije on, želim mu brz oporavak''

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Brian Austin Green i Sharna Burgess - 1 Brian Austin Green i Sharna Burgess - 7 Brian Austin Green i Sharna Burgess - 8 Brian Austin Green i Sharna Burgess - 5 +20 Brian Austin Green i Sharna Burgess - 2 Celebrity Bivši suprug jedne od najljepših žena na svijetu sreću je pronašao s plesačicom s kojom će uskoro dobiti dijete

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene