Strahovali za sigurnost

Slavna glumica izgubila posao zbog zlostavljanja kolega, to što im je radila je grozno

Faye Dunaway (Foto: Getty) Faye Dunaway (Foto: Getty) Getty 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Faye Dunaway (Foto: Getty) Faye Dunaway (Foto: Getty) Faye Dunaway (Foto: Getty) Faye Dunaway (Foto: Getty) +0 Faye Dunaway (Foto: Getty) Galerija

Holivudska glumica Faye Dunaway ostala je bez uloge u kazališnoj predstavi "Tea At Five".

Na Broadwayju je bilo jako burno.

Pogledaj i ovo Faye Dunaway (Foto: Getty) turbulentan život Oženjenog partnera nikada nije preboljela, a drugi suprug je nakon dugo godina otkrio šokantan detalj o njihovom djetetu

78-godišnja holivudska glumica Faye Dunaway ostala je bez uloge u kazališnoj predstavi "Tea At Five" u kojoj je tumačila lik legendarne glumice Katherine Hepburn.

Filmska diva Hepburn bila je poznata po otmjenosti, ali i žestini koju itekako ima i Dunaway, čak i u osmom desetljeću.

Naime, glumicu je cijela kazališna ekipa optužila za vrlo bahato i neprijateljsko ponašanje, a dotična je otišla i korak dalje te udarila ženu koja joj je jednom prilikom pokušala namjestiti periku. Glumica se konstantno svađala s ostatkom ekipe, a neki su njezino ponašanje opisali kao "zabrinjavajuće i opasno", pišu američki mediji.

Dunaway je tijekom proba često vrijeđala ostale kolege, a neki su se kasnije izjasnili kako su strahovali za svoju sigurnost.

Osim toga, plavokosa glumica često je znala kasniti na probe i po dva sata, slati ljutite poruke zaposlenicima, čak i u gluha doba noći, a tražila je i od ostalih da ne nose bijelu odjeću, jer ne voli tu boju.

Što je još zanimljivije, u predstavi je trebala glumiti samo ona, pa će sada cijeli projekt morati pričekati dok se ne nađe njezina zamjena.

No, ostatak ekipe zasigurno je tu vijest dočekao s oduševljenjem. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) +5 Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Celebrity Ella odbrusila ženi koja je pokušala uvrijediti njezina muža: "Ne spavaš ti s njim i dobar je u krevetu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene