Pjevačica trudna?

Zbog ove fotografije fanovi Maje Šuput jako su znatiželjni: ''Je l' to čuvate bebicu?''

Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) +0 Maja Šuput (Foto: Instagram) Galerija

Maja Šuput i Nenad Tatarinov trenutačno borave na, kako je pjevačica to nazvala, mini godišnjem u Turskoj.

Poslije koncerta u Istri proteklog vikenda Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov pobjegli su s prijateljima na kratki godišnji u Tursku.

Tijekom dana uživaju u sunčanju i kupanju, a navečer tulumare. Da su se zbilja opustili, pokazuje i video koji je pjevačica podijelila, a u kojem s ekipom pjevaju, plešu po stolovima, razbijaju tanjure u restoranu u kojem su nešto ranije jeli.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Moja ❤️

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Njihove obožavatelje zaintrigirala je fotografija na kojoj Maja i Nenad poziraju zagrljeni, a oboje drže ruke na njezinu trbuhu.

''Je l' to čuvate bebicu'', ''Trudna si'', nije trebalo dugo da se pojave ovakvi komentari, a oni koji to na prvu nisu pomislili poručili su im da je zaista vrijeme za bebicu i da su prekrasni.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ljupka Gojić Mikić (Foto: Instagram) Ljupka Gojić Mikić (Foto: Instagram) Ljupka Gojić Mikić i Marija Bišćan (Foto: Instagram) Ljupka Gojić Mikić (Foto: Instagram) +4 Ljupka Gojić Mikić i Marija Bišćan (Foto: Instagram) Celebrity Slavnu hrvatsku ljepoticu razbjesnio račun koji je njezina prijateljica platila u Zagrebu: "Mi smo sramota!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene