Zgodna!

Fani Stipković posebno se sredila za utakmicu Lige prvaka, ispod odijela imala je topić koji je jedva pokrio najbitnije!

Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković/Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković - 4 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 2 Fani Stipković - 1 Fani Stipković i Danielle Semaan Fabregas Fani Stipković Nikolina Pišek i Fani Stipković Fani Stipković +0 Fani Stipković Galerija

Fani Stipković sinoć je gledala odlučujuću utakmicu između Real Madrida i Manchester Cityja za ulazak u finale Lige prvaka, a za ovaj se veliki događaj poprilično sredila!

Naša poznata sportska novinarka koja već godinama živi i radi u Madridu, Fani Stipković, pratila je odlučujuću utakmicu između Real Madrida i Manchester Cityja za ulazak u finale Lige prvaka, a da na ovoj posebnoj utakmici i ona bude posebna, Fani se bome sredila.

Pogledaj i ovo Fani Stipković i Fernando Hierro - 1 Dobile su najljepše poklone Naše poznate novopečene mame sa svojim tek rođenim bebama pozirale su pored ukrašenih jelki, njihovi božićni outfiti sve su raznježili!

Na Instagramu je podijelila kako su tekle njene pripreme za odlazak na stadion. Posjetila je frizera i kosu uvila u lagane valove, a šminkom je istaknula najbolje adute na svome licu – usne i oči.

A da fokus ne bude samo na frizuri i šminci, Fani je odjenula elegantno crno odijelo, a ispod sakoa je imala crni topić koji je jedva prekrio njezine atribute.

Fani je u vezi s bivšim nogometašem Real Madrida Fernandom Hierrom, a šuška se kako će par ove godine ljetos stati i pred oltar i to baš u Hrvatskoj na otoku Korčuli odakle je Fani rodom.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Mendes - 1 Eva Mendes - 4 Eva Mendes - 3 Eva Mendes i Ryan Gosling (Foto: Profimedia) +15 Eva Mendes (Foto: Profimedia) Celebrity Rijedak izlazak ljepotice koja se godinama skriva od javnosti, mnogi još žale što je napustila svijet slavnih

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Shiloh Jolie-Pitt Shiloh Jolie-Pitt Shiloh Jolie-Pitt Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) +4 Shiloh Jolie-Pitt (Foto: AFP) Celebrity Godinama je htjela biti dječak, a onda se naglo promijenila i sada sve više nalikuje svojoj prekrasnoj mami!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene